Mentech A/S

Mentech og Rejoose indgår stort strategisk samarbejde

Del

Mentech A/S indgår et omfattende strategisk samarbejde med Rejoose, kendt for deres validerede og troværdige CO2-beregninger. Rejoose står også i spidsen for at bekæmpe greenwashing. Dette nye partnerskab symboliserer et bæredygtigt initiativ mellem to virksomheder, der deler visionen om at gøre det nemmere end nogensinde for virksomheder og privatpersoner at få styr på virksomheders CO2-forbrug og på, hvor meget de sparer ved at få deres elektroniske enheder repareret hos et autoriseret serviceværksted som Mentech.

Mentech og Rejoose indgår stort strategisk samarbejde
Mentech og Rejoose indgår stort strategisk samarbejde

Mentech og Rejoose indgår stort strategisk samarbejde

Mentech og Rejoose har etableret et omfattende, strategisk og bæredygtigt partnerskab. Dette partnerskab vil sikre, at Mentech – en grøn IT-virksomhed – sammen med deres mange kunder, kan have fuld tillid til de CO2-beregninger, de modtager. Dette samarbejde mellem Mentech og Rejoose markerer begyndelsen på en ny æra af bæredygtighed. De to virksomheder er sammen om at skabe en grønnere fremtid.

Rejoose: Eksperter i CO2-beregninger

Rejoose specialiserer sig i CO2-beregninger med højest mulig nøjagtighed til IT-branchen. Dette kan opleves ved deres avancerede e/voice-system, som Rejoose producerer. Her modtager både afsender og modtager fakturaer, som har godkendt, og valideret CO2-data, som også går igennem flere kontrolpunkter for at sikre den korrekte data. En af Rejoose vigtige missioner er at bekæmpe greenwashing, og det gør de blandt andet med deres godkendte data. Rejoose har adgang til omfattende data fra et bredt spektrum af mærker og modeller, og derfor leverer de nøjagtige beregninger, som afspejler den reelle klimapåvirkning fra hvert produkt. Dette gør det nemmere for virksomheder og privatpersoner at vide, hvor meget CO2 de har sparet ved at få deres elektroniske enheder repareret hos Mentech.

Mentech: Grønne løsninger i IT-verdenen

Siden 2009 har Mentech, en grøn IT-virksomhed, fokuseret på at forlænge levetiden af elektronik ved at udføre autoriserede reparationer på forbrugerelektronik. Mentech har over 15 års erfaring og autorisationer fra verdens førende IT-giganter. Virksomheden har som sin store mission et ønske om at være med til at reducere den store mængde af elektronikaffald og derved skabe en grønnere verden.

Enklere CO2-beregninger for virksomheder

Med samarbejdet mellem Mentech og Rejoose bliver det nu betydeligt nemmere for virksomheder og privatpersoner at vide, hvor meget CO2 de sparer ved at anvende Mentechs reparationstjenester. Disse data er ikke blot værdifulde for virksomheders grønne profil, men også vigtige for deres ESG-rapporter.

Fælles mål om en grønnere fremtid

Mentech og Rejoose deler de samme værdier, nemlig at de begge to vil være med til at gøre verden grønnere. Mentech sætter ord på det nye partnerskab:

”Vi er utroligt stolte over dette nye partnerskab og ser frem til at tilbyde vores kunder godkendte og validerede CO2-beregninger. Dette vil ikke alene understøtte deres bæredygtighedsindsats, men også give et klart billede af den positive miljømæssige effekt.”

Mentech og Rejoose ser med stor forventning og optimisme frem til at udfolde potentialet i deres nye, bæredygtige og strategiske samarbejde.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentech og Rejoose indgår stort strategisk samarbejde
Mentech og Rejoose indgår stort strategisk samarbejde
Download
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023. Et bjerg af elekronikskrald
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023.
Download
Storage of pre-used laptops and parts, ready to be reused again.
Storage of pre-used laptops and parts, ready to be reused again.
Download
Mentech Glostrup facade
Mentech Glostrup facade
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, Asus, OKAI, Dreame, Ecovacs og Lenovo. 

Andre sprog

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech blir auktoriserad Gorenje Group Nordic A/S-partner7.3.2024 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

Mentech och Gorenje Group Nordic A/S, med varumärken som ASKO, Gorenje och Hisense, har påbörjat ett enormt och exklusivt samarbete. Gorenje Group Nordic A/S, känt för att tillverka högkvalitativa hushållsapparater med lättförståelig teknologi, har valt Mentech, som har många auktoriserade servicecenter, att reparera deras produkter. Mentech och Gorenje Group Nordic A/S ser båda fram emot detta nya samarbete med stor entusiasm.

Mentech blir autorisert Gorenje Group Nordic A/S-partner7.3.2024 12:00:00 CET | pressemelding

Mentech og Gorenje Group Nordic A/S, med merker som ASKO, Gorenje og Hisense, har startet et stort og eksklusivt samarbeid. Gorenje Group Nordic A/S, kjent for å lage høykvalitets husholdningsapparater med lettforståelig teknologi, har valgt Mentech, som har mange autoriserte serviceverksteder, til å reparere deres produkter. Mentech og Gorenje Group Nordic A/S ser begge frem til dette nye samarbeidet med stor entusiasme.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye