Udviklet med søvneksperter: Dansk firma lancerer vuggemotor med app for at forbedre babys søvn

Del

Den danske virksomhed Moonboon er stolte af at annoncere lanceringen af deres seneste nyskabelse, Motor Connect. Denne intelligente vuggemotor med tilhørende app er en banebrydende løsning designet til at forbedre søvnen for både babyer og deres forældre.

Motor Connect er den nyeste innovation fra den danske virksomhed Moonboon, som i deres mission om at skabe bedre søvn for babyer har udviklet denne nyskabende vuggemotor med app. Den smarte vuggemotor er udviklet med avanceret teknologi, der tillader forældre at skabe den perfekte soveoplevelse for deres barn med et enkelt klik på deres smartphone.

"Vores mål med Vuggemotor Connect er at give forældre en hjælpende hånd, der aldrig bliver træt", siger Jacob Vesterled, COO hos Moonboon. "Vi har integreret intelligent, digital teknologi med brugervenlighed, man allerede kender fra vores i forvejen rigtig effektive slyngevuggemotor, for at give baby den bedste søvn, mens vi giver forældrene ekstra ro i sindet."

Motor Connect adskiller sig markant fra andre slyngevugger på markedet ved at kombinere den kendte pålidelighed og nærmest lydløse drift fra Moonboons eksisterende Motor Original med den nyeste teknologi. Med Motor Connect kan forældre nemt styre vuggemotoren via den brugervenlige Moonboon app, så varigheden og intensiteten af vuggende bevægelser kan styres direkte fra deres smartphone. Samtidig giver appen adgang til specialdesignede søvnprogrammer, der hjælper babyer med at få den søvn de har brug.

Udviklet i samarbejde søvneksperter

Et af de mest markante aspekter ved Vuggemotor Connect er, at den er udviklet i tæt samarbejde med førende søvneksperter. Dette partnerskab har sikret, at produktet er videnskabeligt designet til at støtte og forbedre babyers naturlige søvnrytmer.

At integrere ekspertrådgivning direkte i vores produktudvikling har været afgørende", forklarer Jacob Vesterled. "Det sikrer, at vi ikke kun tilbyder et teknologisk avanceret produkt, men et, der også er dybt forankret i videnskabelig forståelse af babys søvnbehov."

Søvneksperter har bidraget med deres viden om spædbørns søvnadfærd og døgnrytmer for at skabe tilpassede søvnprogrammer, der fremmer en sund søvncyklus. Disse programmer omfatter varierede bevægelsesmønstre og intensiteter, der afspejler og støtter de forskellige faser af en babys søvn.

Vores søvnprogrammer i Vuggemotor Connect er nøje udviklet baseret på dybdegående forskning i børns unikke søvnbiologi", forklarer søvn- og ammevejleder Mia Bjørnfort. "Vi har taget højde for, hvordan børn naturligt skifter mellem let og dyb søvn, og tilpasset motorens svingende intensitet til disse skift for at yde optimal søvnstøtte”, siger Mia Bjørnfort.

Den næsten lydløse motor er designet, udviklet og sikkerhedstestet i Danmark, så forældre altid kan føle sig helt trygge, når de bruger Motor Connect. Moonboon håber på, at brugen af Motor Connect ikke kun forbedrer babys søvn, men også kan bidrage til en mere afslappet og harmonisk atmosfære i hjemmene.

Formålet med Vuggemotorens søvnprogrammer er at være en hjælpende hånd for alle familier, uanset om de har en baby, der vågner ofte eller sjældent. Det betyder, at vores søvnprogrammer måske tilbyder mere hjælp end nødvendigt for nogle babyer, men de tilbyder præcis den hjælp, som familier med et barn, der ofte er vågent, har længtes efter." udtaler Mia Bjørnfort.

Moonboon appen er allerede tilgængelig i App Store og Google Play Store, og Motor Connect kan købes på Moonboon.dk.

Kontakter

OM MOONBOON

Moonboon er en dansk virksomhed med en passion for at forbedre søvnen for både babyer og forældre. Vores produkter er skabt med omhu og ekspertise og er designet med fokus på sikkerhed, bæredygtighed og dansk designtradition.

Vi er stolte af at være GOTS-certificeret og bruger økologiske materialer for at beskytte miljøet og støtte fair arbejdsforhold.

Vores vision for alle vores produkter er, at de skal have inkorporeret de vigtigste træk ved dansk design - en minimalistisk æstetik, design, der følger funktion, ærlighed i håndværket og opmærksomhed på detaljer.

Det er denne æstetik, der definerer vores design hos Moonboon, og derfor oversætter vi denne vision til smukke, tidløse produkter, med en forbindelse til naturen

Følg pressemeddelelser fra Bonzer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bonzer

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye