Nikolaj Kunsthal

Middag med Eva Hurtigkarl

Del

I anledning af den nyåbnede udstilling Super High End Underground, der stiller skarpt på krydsfeltet mellem kunst og mode, inviterer Nikolaj Kunsthal til middag anført af GANNIs køkkenchef Eva Hurtigkarl.

Eva Hurtigkarl
Eva Hurtigkarl Theis Bothmann

I anledning af den nyåbnede gruppeudstilling Super High End Underground, der stiller skarpt på det dialektiske krydsfelt mellem kunst og mode, inviterer Nikolaj Kunsthal til middag anført af kok Eva Hurtigkarl.

Helene Nyborg Bay, der er kunstnerisk leder i Nikolaj Kunsthal, uddyber: 

"Vi tror på det fælles måltid som katalysator for nysgerrige og berigende samtaler, og vi har derfor inviteret to udstillingsaktuelle kunstnere til at fortælle om deres arbejde – og deltage i den uformelle fællesspisning". 

Torsdag d. 22. februar deltager kunstner Ava Samii, og fredag d. 23. februar lægger kunstnerduoen O Future vejen forbi. Både Ava Samii og O Future er en del af udstillingen Super High End Underground.

Fællesmiddagen foregår i Nikolaj Kunsthals nyrenoverede café, der designet og udformet af MEE Studio. Internationale arkitektur- og designmedier som Dezeen, Design Anthology UK, Yellowtrace og The Spaces har allerede skrevet rosende ord om den nyistandsatte foyer, butik og café, der forener historie og nutidskunst i et tidløst udtryk.

Program & menu:
Kl. 18:30: Dørene åbner – mulighed for at opleve udstillingen “Super High End Underground” inden middagn. 
Kl. 19:00: Fællesmiddag. Glæd dig til at smage:

  • Foccacia med salvie
  • Pocherede porrer med sauce gribiche
  • Bagte gulerødder med urtecreme
  • Røget fiskesalat med kapers
  • Tærte med svampe og palmekål
  • Radicchio med fennikel og oliven
  • Appelsinkage med olivenolie og mascarponecreme 


Kl. 21:30: Tak for i aften.

Middagen finder sted i anledning af den nyåbnede gruppeudstilling Super High End Underground, der zoomer ind på det krydsbestøvende møde mellem kunst og mode i et forsøg på at afdække æstetiske tendenser og aktivistiske bevægelser, der snor sig på tværs af de to domæner. Udover bidrag fra førnævnte Ava Samii og O Future, så byder udstillingen også på værker skabt af Henrik Vibskov & Andreas Emenius, Louise Lyngh Bjerregaard, Johan Bech Jespersen & Miriam Kongstad, Rasmus Myrup, Hannah Toticki, Noah Umur Kanber, Lise Haller Baggesen m.fl. 

Kort om Eva Hurtigkarl
Eva Hurtigkarl er uddannet kok og driver til dagligt kantinen for modefirmaet GANNI. Derudover laver hun middage og kunstneriske snacks til virksomheder som Montana Furniture og Le Labo Fragrances.

Kort Ava Samii
Ava Samii er MFA-studerende på Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler, Billedhuggerskolen Charlottenborg. Gennem medierne skulptur, performance og installation søger Samii at skabe en dialog mellem alternative udgaver af bevidsthed, åndelighed, identitet og den fysisk verden.

Kort om O Future
O Future er et kunstkollektiv, der arbejder både visuelt og musikalsk. Efter 12 år i Los Angeles er de netop returneret til Danmark og har siden 2013 været omtalt i hundredvis af medier, herunder New York Times, The Guardian, Interview Mag, Pitchfork og mange andre. De har udstillet på bl.a. Synthesis Gallery Berlin, Opyum Festival Paris, Red Eye World Milano og har tidligere samarbejdet med Ai Weiwei, Allen Ginsberg Institute og Lars von Trier.  

Kontakter

Billeder

Eva Hurtigkarl
Eva Hurtigkarl
Download
Download
Ava Samii
Ava Samii
Download
Nikolaj Kunsthals café
Nikolaj Kunsthals café
Download
O Future
O Future
Download
Nikolaj Kunsthals café
Nikolaj Kunsthals café
Download
Download
Nikolaj Kunsthals café
Nikolaj Kunsthals café
Download

Links

Om Nikolaj Kunsthal

Nikolaj Kunsthal præsenterer især dansk samtidskunst i unikke historiske omgivelser midt i København.

Kunsthallen er beliggende i den gamle Sankt Nikolaj Kirke, der kan dateres tilbage til 1200-tallet. Den smukke arkitektur indgår i samspil med skiftende udstillinger, senest af bl.a. Shane Brox, Mikkel Carl, Radar Contemporary, Ditte Ejlerskov og Nikoline Liv Andersen. Nikolaj Kunsthal har sit fokus på Københavns samtidskunstscene og er optaget af kunstmøder på tværs af genrer, medier og formater.

Kunsthallen præsenterer også løbende koncerter, performances, omvisninger, middage, talks og ikke mindst det nye udstillingsrum Platform, der er dedikeret til unge kunstnere og kuratorer. Læs mere på nikolajkunsthal.dk         

Følg pressemeddelelser fra Nikolaj Kunsthal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nikolaj Kunsthal

Hvad har Henrik Vibskov & Andreas Emenius, Ava Samii, Louise Lyngh Bjerregaard, Hannah Toticki, Noah Umur Kanber og Lise Haller Baggesen tilfælles?29.1.2024 10:02:10 CET | Pressemeddelelse

"Super High End Underground" er titlen på en udstilling, der stiller skarpt på det krydsbestøvende felt mellem kunst og mode i et forsøg på at afdække æstetiske tendenser og aktivistiske bevægelser, der snor sig på tværs af de to domæner. Udstillingen tæller bidrag fra bl.a. Henrik Vibskov & Andreas Emenius, Louise Lyngh Bjerregaard, Hannah Toticki, Noah Umur Kanber og Lise Haller Baggesen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye