Ombold

Presseinvitation: Medarbejdere i Esbjerg Kommune har gennemført idrætscertificering

Del

Tre medarbejdere fra Center for Psykiatrien i Esbjerg Kommune har netop afsluttet et 1-årigt idrætscertificeringsforløb. Det bliver fejret ved en reception den 19. februar kl. 13.30.

OMBOLD-stævne
OMBOLD-stævne

Certificeringen betyder, at medarbejderne har fået nye kompetencer, så de kan bruge idræt som et redskab i det socialpædagogiske arbejde med Esbjergs udsatte borgere.

Planen og håbet med det øgede fokus på idræt er at skabe positive forandringer for udsatte esbjergensere og derved give et spark til den ensomhed og den sociale isolation, som mange udsatte borgere kæmper med.

De tre certificerede medarbejder skal fremover være ambassadører for idrætten i det socialpædagogiske arbejde i center for socialpsykiatrien i Esbjerg Kommune. De har nemlig til opgave at udbrede deres viden om idræt til deres kollegaer, så alle medarbejdere på det sociale område på sigt, vil kunne bruge idræt og bevægelse som redskaber i deres daglige arbejde. 

Efter overrækkelse af diplomer og taler vil det være muligt at lave interviews og stille opfølgende spørgsmål til medarbejderne, lederen og formanden Social & Arbejdsmarkedsudvalget i Esbjerg Kommune. 

Program

  • Receptionen starter 13.30
  • Tale ved Jakob Lykke, formand for Social & Arbejdsmarkedsudvalget i Esbjerg Kommune
  • Tale ved Ulla Ankersø, Tilbudsleder i Center for socialpsykiatri i Esbjerg Kommune

Yderligere information

Det er OMBOLD, VIA University College, DIF og WeShelter der har udviklet idrætscertificeringsforløbet med støtte fra TrygFonden.

Målsætningen er, at idrætscertificeringen skal udbredes til forsorgstilbud og kommuner i hele Danmark, så udsatte borgere i hele landet kan få glæde af idrættens gavnlige effekter og det fællesskab, der følger med.  

Kontakter

Ombold

NGO’en OMBOLD er et forandringsskabende og inkluderende fodboldfællesskab for socialt udsatte og mennesker ramt af hjemløshed, som danner grobund for positiv udvikling i forhold til fysisk og mental sundhed, nye venskaber og øget livskvalitet.

Under mottoet ‘Fodbold, Fællesskab og Forandring’ har OMBOLD siden 2003 engageret og aktiveret mere end 20.000 voksne, som ikke naturligt opsøger eller er en del af almindelige idrætsforeninger, via vores åbne lokale træninger, stævner og AsfaltLigaen.

Følg pressemeddelelser fra Ombold

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ombold

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye