Ombold

Presseinvitation: Medarbejdere i Esbjerg Kommune har gennemført idrætscertificering

Del

Tre medarbejdere fra Center for Psykiatrien i Esbjerg Kommune har netop afsluttet et 1-årigt idrætscertificeringsforløb. Det bliver fejret ved en reception den 19. februar kl. 13.30.

OMBOLD-stævne
OMBOLD-stævne

Certificeringen betyder, at medarbejderne har fået nye kompetencer, så de kan bruge idræt som et redskab i det socialpædagogiske arbejde med Esbjergs udsatte borgere.

Planen og håbet med det øgede fokus på idræt er at skabe positive forandringer for udsatte esbjergensere og derved give et spark til den ensomhed og den sociale isolation, som mange udsatte borgere kæmper med.

De tre certificerede medarbejder skal fremover være ambassadører for idrætten i det socialpædagogiske arbejde i center for socialpsykiatrien i Esbjerg Kommune. De har nemlig til opgave at udbrede deres viden om idræt til deres kollegaer, så alle medarbejdere på det sociale område på sigt, vil kunne bruge idræt og bevægelse som redskaber i deres daglige arbejde. 

Efter overrækkelse af diplomer og taler vil det være muligt at lave interviews og stille opfølgende spørgsmål til medarbejderne, lederen og formanden Social & Arbejdsmarkedsudvalget i Esbjerg Kommune. 

Program

  • Receptionen starter 13.30
  • Tale ved Jakob Lykke, formand for Social & Arbejdsmarkedsudvalget i Esbjerg Kommune
  • Tale ved Ulla Ankersø, Tilbudsleder i Center for socialpsykiatri i Esbjerg Kommune

Yderligere information

Det er OMBOLD, VIA University College, DIF og WeShelter der har udviklet idrætscertificeringsforløbet med støtte fra TrygFonden.

Målsætningen er, at idrætscertificeringen skal udbredes til forsorgstilbud og kommuner i hele Danmark, så udsatte borgere i hele landet kan få glæde af idrættens gavnlige effekter og det fællesskab, der følger med.  

Kontakter

Ombold

NGO’en OMBOLD er et forandringsskabende og inkluderende fodboldfællesskab for socialt udsatte og mennesker ramt af hjemløshed, som danner grobund for positiv udvikling i forhold til fysisk og mental sundhed, nye venskaber og øget livskvalitet.

Under mottoet ‘Fodbold, Fællesskab og Forandring’ har OMBOLD siden 2003 engageret og aktiveret mere end 20.000 voksne, som ikke naturligt opsøger eller er en del af almindelige idrætsforeninger, via vores åbne lokale træninger, stævner og AsfaltLigaen.

Følg pressemeddelelser fra Ombold

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ombold

AGF og OMBOLD vil styrke fællesskabet og støtte udsatte i Aarhus gennem fodbold11.4.2024 10:55:46 CEST | Pressemeddelelse

Aarhus' fodboldflagskib, AGF, og NGO’en, OMBOLD, går sammen om to særlige fodboldbegivenheder, der ikke kun handler om mål og sejre, men også om at styrke fællesskabet og støtte udsatte mennesker. En Sponsorcup og det første Aarhusmesterskab i gadefodbold er på programmet - alt sammen til fordel for OMBOLDs arbejde med at skabe positive livsforandringer for udsatte mennesker gennem fodbolden.

Helsingør Kommune inviterer udsatte borgere til at blive en del af fællesskabet i lokal fodboldklub4.4.2024 07:43:33 CEST | Pressemeddelelse

Helsingør Kommune, Snekkersten IF og OMBOLD vil bekæmpe ensomhed, social isolation og stofmisbrug med fodbold og et positivt fællesskab. Nu bliver der oprettet et særligt hold i Snekkersten IF, hvor alle udsatte borgere kan spille fodbold gratis hver uge. Fodboldkonceptet er udviklet af NGO’en, OMBOLD, der bruger fodbolden til at skabe positive livsforandringer for udsatte og hjemløse mennesker i hele landet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye