Kaospilot

Ny rektor hos Kaospilot

Del

Ulla Grøn er ny rektor for Kaospilot. Hun tiltræder den 1. marts 2024.

Ulla Grøn - ny rektor hos Kaospilot
Ulla Grøn - ny rektor hos Kaospilot

Kaospilot er glade for at kunne byde velkommen til Ulla Grøn som ny rektor. Hun afløser Christer Vindeløv-Lidzélius, der var på posten i 17 år.

”Verden har brug for ledere, som kan drømme om, tro på og skabe bæredygtige forandringer, hvor både mennesker, samfund og forretning hænger sammen i en god balance. Det kan Kaospiloterne - og jeg glæder mig til at være med på den næste del af rejsen,” siger Ulla Grøn.

Ulla kommer med en bred erfaring og et stort globalt netværk fra 11 år hos Grundfos, hvor hun først var ansvarlig for lederuddannelser, dernæst for Culture & Leadership, og de seneste tre år har hun været Global Head of Diversity, Equity & Inclusion (DE&I). Ulla har desuden tidligere arbejdet med innovation og organisationsudvikling hos Region Midtjylland samt været forstander for den højskole, der i dag hedder Kalø Højskole.

Ulla ser frem til at sætte både erfaringer og netværk i spil i Kaospilots lokaler i Filmbyen, hvor 100 studerende fra hele Europa har deres daglige gang. Udover den 3-årige uddannelse har Kaospilot adskillige masterclasses bl.a. i Japan, Spanien og Brasilien.

Den nye rektor er ikke helt fremmed for Kaospilot. I en periode på fem år agerede Ulla Grøn censor på skolen, og hun kender dermed til den særlige kultur og undervisningsfilosofi, som Kaospilot er kendt for.

”For mig er Kaospilot en levende skole, der uddanner og efteruddanner ledere og forandringsagenter og styrker iværksætteri. Jeg var gennem en årrække censor på uddannelsen og mødte der mange dygtige og visionære studerende – og det har været en stor fornøjelse gennem årene at se flere af deres projekter blive virkeliggjort og også at møde dem senere som ledere eller konsulenter i både offentlige og private organisationer” siger Ulla Grøn.

Om ansættelsen siger medarbejderrepræsentant i Kaospilots bestyrelse Jesper Kjeldsen: ”Vi er utroligt glade for at kunne byde Ulla Grøn velkommen som vores nye rektor. Kaospilot er et særligt sted for mange mennesker, med et stort internationalt netværk og stærke værdier. Men vi er også en ambitiøs uddannelse, der ønsker at udvikle og udfordre den traditionelle måde at tænke uddannelse på. Vi har brug for en som både kan holde historien samt værdierne, og som deler ambitionen om at udvikle Kaospilot som skole, men også som en organisation der har det regenerative lederskab i fokus. Det ansvar er vi overbeviste om, at Ulla Grøn er den rette til at løfte!”

”Ikke den bedste skole i verden, men den bedste skole for verden”. Således er mantraet for Kaospilot, der i 1991 blev grundlagt af Uffe Elbæk. Nu har Kaospilothentet Ulla Grøn fra Grundfos til at bære mantraet videre.

 

Fakta: 
Navn: Ulla Grøn
Ny stilling: Rektor for Kaospilot
Tiltrædelsesdato: 1. marts 2024
Tidligere stilling: Global Head of Diversity, Equity & Inclusion (DE&I) at Grundfos 

Kontakter

Billeder

Ulla Grøn - ny rektor hos Kaospilot
Ulla Grøn - ny rektor hos Kaospilot
Download

Info:

Kaospilot en progressiv uddannelsesinstitution baseret i Aarhus, Danmark, etableret i 1991 af Uffe Elbæk. Skolen er kendt for sin innovative tilgang til læring og ledelse, designet til at forme fremtidens ledere, entreprenører og forandringsagenter. Gennem praktisk erfaring og et kreativt læringsmiljø, udfordrer Kaospilots traditionelle uddannelsesmetoder og ruster sine studerende med de færdigheder, der kræves for at navigere i komplekse og skiftende samfundsmæssige landskaber.

Følg pressemeddelelser fra Kaospilot

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kaospilot

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye