Turbine Forlaget A/S

Børneroman: Ester Lemlæster og Alberte Smerte er tilbage

Del

Ni-årige Ester kæmper lidt med at finde modet til at gøre vilde ting, selv om hun er blevet til Ester Lemlæster, der sammen med sin bedste veninde Alberte Smerte har været på jagt efter et lig i Fælledparken. I Jonas Kleinschmidts nye bog om veninderne er de på spøgelsesjagt på Assistensen.

Ester Lemlæster leder efter spøgelser på Assistensen sammen med Alberte Smerte
Ester Lemlæster leder efter spøgelser på Assistensen sammen med Alberte Smerte

Det er weekend og sammen med sin far er Ester på vej til bageren efter morgenbrød, da hun pludselig bliver væk på Assistens Kirkegård og møder en meget mystisk dame med en Netto-pose i hånden, der påstår, at hun kan tale med spøgelser. Ester, der jo egentlig er blevet til den modige Ester Lemlæster, er ikke helt så frygtløs lige i det øjeblik, men hendes frygtløse veninde Alberte Smerte bliver straks fyr og flamme, da Ester fortæller hende om oplevelsen. Det er jo en oplagt mulighed for at kaste sig ud i en spændende og ret uhyggelig spøgelsesjagt …

Jonas Kleinschmidts børneromaner om Ester og Alberte handler om ægte venskab – og om at finde det mod og den styrke, man ikke troede, man havde. Ester Lemlæster og spøgelsesjagten på Assistensen er en bog om himmel og jord og det midtimellem – og om at lære at bruge sin sjette sans.

Serien om Ester Lemlæster og Alberte Smerte er en sjov – og lidt uhyggelig – serie for børn fra omkring 6 år og op. Den er velegnet til højtlæsning for dem, der ikke har knækket læsekoden selv, mens det lidt større børn selv kan læse børneromanen, der er delt ind i korte kapitler. Lasse Bekker Weinreich har lavet de skønne illustrationer, der er med til at underbygge historien.

Jonas Kleinschmidt er forfatter til de anmelderroste ungdomsromaner Drengene, Dig & mig & Zlatan og Englene over København, samt billedbøgerne Mammut og Når de små søde børn sover. Og de to børneromaner om Ester Lemlæster.

Fakta:
Titel: Ester Lemlæster og spøgelsesjagten på Assistensen
Forfatter: Jonas Kleinschmidt
Illustrator: Lasse B. Weinreich
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740698930
Sidetal: 95
Udgivelsesdato: 8. februar 2024

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Forsiden til Ester Lemlæster og spøgelsesjagten på Assistensen er illustreret af Lasse B. Weinreich
Forsiden til Ester Lemlæster og spøgelsesjagten på Assistensen er illustreret af Lasse B. Weinreich
Download
Forfatter Jonas Kleinschmidt har ladet sig inspirere af børnefamilielivet i de københavnske lejligheder i sine børneromaner om Ester og Alberte, der denne gang tager på spøgelsesjagt på Assistensen.
Forfatter Jonas Kleinschmidt har ladet sig inspirere af børnefamilielivet i de københavnske lejligheder i sine børneromaner om Ester og Alberte, der denne gang tager på spøgelsesjagt på Assistensen.
Download

Links

Om Turbine Forlaget

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Historien bag ikoniske malerier af den danske flåde22.2.2024 14:27:22 CET | Pressemeddelelse

Marinehistorikerne Søren Nørby og Jakob Seerup bruger 50 udvalgte malerier til at fortælle om specifikke historiske begivenheder og flådens virke i coffeetable-bogen Historien bag billedet. Danmarks historie er uløseligt forbundet med havet. Gennem århundreder har flåden kæmpet for fædrelandet, sikret handlen og fiskeriet eller blot vist flaget, når Danmark og de danske konger skulle repræsenteres.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye