Link Concept ApS

Flere og flere investerer i padeltennis

Del

I løbet af de sidste ti års tid er padeltennis vokset betydeligt. I 2021 er det et hot emne, når det kommer til investering, og flere og flere gamle industribygninger indtages til formålet. Læs meget mere om padel og udviklingen her!

Padel er efterhånden godt på vej til at blive lige så populært som tennis. Både kollegaer, familier og venner ynder at besøge en padelbane og tage et slag i weekenden. Og senest er det også blevet yderst populært at investere i foretagendet.

Hvad er padel?

Hvis du endnu ikke har prøvet sportsgrenen, har du måske brug for en introduktion til den. På padelspecialist.dk kan du blive klogere på alt fra spillets regler til de bedste padelbat og –bolde, og her kan du med fordel læse om sporten.

Kort fortalt er padel en blanding mellem tennis og squash. Spillet spilles som double på en bane, der måler en tredjedel af en almindelig tennisbane. Men i modsætning til tennis spilles det – med bold og bat – på en lukket bane, som er omgivet af hegn af metal og vægge og glas. Bolden skydes op af en valgfri væg, og den må så ramme gulvet en enkelt gang, før den returneres.

Det er muligt at spille padel på alle niveauer, lige fra hobbyplan til professionelt. Alle aldersgrupper kan være med, og de fleste vil more sig med spillet. Det er en god idé at købe bat og bolde med henblik på dit aktuelle niveau og eventuelt din spillertype.

Padeltennis er vokset i popularitet

I 2012 var der bare 7 baner i Danmark, som man kunne spille padel på. Tallet voksede til 8 i 2014, og i 2017 var sportsgrenen oppe på 20 baner. Det er altså tydeligt, at padels popularitet har været støt stigende i lang tid.

I 2020 var antallet af baner således helt oppe på 203, og spørger man formanden for Dansk Padel Forbund, Ole Egholm, vil det sandsynligvis fordobles igen i år. Flere og flere tager nemlig sportsgrenen til sig, og ligeledes bliver det populært at investere i den.

Sådan investeres der i padel

Det er særligt private investorer, som er på udkig efter steder at gøre til padelbaner. I den forbindelse er gamle industriejendomme i høj kurs, for de er nemlig gode at indrette til padel. Side om side med de private investorer er også kommuner, idrætsklubber og tennisklubber i fuld gang med at etablere padelbaner.

På den måde er der både effektive investorpenge og mere langsigtede projektpenge i spil, når man kigger på investeringen i padel. Private såvel som foreninger ser altså en lys fremtid for padel, som blot vil vokse sig større og større.

Tallene taler for sig selv, når det kommer til udviklingen af sportsgrenen og dens voksende popularitet. Hvis du endnu ikke har stiftet det store bekendtskab med spillet, er der altså en stor sandsynlighed for, at du vil høre mere om den i den nærmeste fremtid. Så måske er det et godt tidspunkt at besøge én af Danmarks efterhånden mange padelbaner?

Links

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Cykeloverdækninger og affaldshuse med sedumtag11.6.2024 12:50:22 CEST | Pressemeddelelse

Cykeloverdækninger og affaldshuse spiller en vigtig rolle, når der skal være orden og system på fællesområderne i en boligforening eller ved virksomheder og kommunale institutioner. Overdækninger skal gerne være funktionelle og æstetisk tiltalende, så de bidrager med noget positivt til fællesskabet i boligforeningen. En overdækning med grønne tage giver en mere inspirerende udsigt til kønne planter fremfor kanalplast, tagpap eller andre mere traditionelle tagbeklædninger. Biobag Zenzo tilbyder et bredt udvalg af overdækkede cykelparkeringer og affaldsskure, der er yderst velegnede til boligforeninger og kommunale områder. Mange af modellerne leveres med mulighed for sedumtag, som tilføjer et grønt element til boligområderne, hvilket kan forbedre beboeres og borgeres trivsel. Sedumtag på cykeloverdækninger og affaldshuse Et sedumtag er et grønt tag beplantet med sukkulent planter. Udover at Sedumtag er pænt, har det en række fordele: Sedumtag tiltrækker bier og andre insekter og forbedr

Et hjerte til den du elsker7.6.2024 12:24:08 CEST | Pressemeddelelse

Når sommeren kommer, mærker man sommerfuglene i maven på ny. Kærligheden kigger frem, og måske har du en person i dit liv, som betyder noget helt særligt for dig. Det kan du vise for personen på mange forskellige måder, du kan fortælle, du kan synge, og du kan sågar forære en sød gave. Måske har du overvejet at forære et smykke, og så er en hjerte halskæde oplagt, som hver eneste dag kan minde personen om, hvor meget du elsker og holder af vedkommende. Du kan læse lidt med i artiklen her og få inspiration til, hvorfor du bør overveje at forære en smuk og symbolsk hjerte halskæde. Hjertet symboliserer kærlighed En hjertehalskæde er nemlig helt oplagt til at vise din kærlighed og omsorg. Hjertet har for altid været symbol på både kærlighed, det livsvigtige organ, det skriftlige symbol og den smukke figur rummer flere ord end man kan forestille sig. Hjertet symboliserer kærlighed, omsorg, tillid og meget mere, og er således et oplagt symbol på din kærlighed til en helt særlig person. Et m

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye