Danske Spil A/S

To ældre kvinder oddser - og vinder - på håndboldkrydser: "Det er hammerskægt"

Del

Da de unge mænd i håndboldligaen ikke kunne vinde deres kampe fredag aften, trådte et par ældre kvinder til i stedet: Med tre håndboldkrydser på kuponen vandt de begge et dejligt tilskud til hverdagen.

28-28, 29-29, 30-30.

Uafgjort, uafgjort, uafgjort.

Sådan endte de tre håndboldkampe i herreligaen fredag aften i sidste uge – og det var der en hel del danskere, som var umådeligt glade for.

For mens ingen af håndboldholdene formåede at vinde på banen, så var der hele 19 danskere, der fik deres penge vanvittige 818 gange tilbage på oddset.

Blandt andet et par kvinder på henholdsvis 68 og 77 år, som begge kan lune sig ved tanken om, at de på et par timers fredagsunderholdning fik vekslet beskedne indsatser på mellem 10 og 40 kroner til gevinster på tusindvis af kroner.

”Jahahaha! Det er hammerskægt. Det er helt vildt. Jeg var også helt oppe at ringe! Det kan godt være, jeg er gammel, grå og enke, men hovedet fejler ikke noget,” lyder det sprudlende fra den ’yngre’ vinder på 68 år: En kvinde fra Nordjylland, som fortæller, at hun har oddset i ’mange, mange år’, men kun en gang imellem, og kun når hun finder nogle høje odds.

”Jeg kan godt lide at vinde på de høje odds, hvis det skal være. Den går ikke hver gang, og når den gør, så er det rent held. Jeg ved jo ikke, om de spiller uafgjort. Jeg satser bare,” indrømmer kvinden.

To-ud-af-tre system
Den nordjyske kvinde havde fredag både spillet en kupon med de tre kampe lige på, og derudover også som et system med to-ud-af-tre. Det kostede hende i alt 40 kroner, og det endte med en samlet gevinst på 10.808 kroner.

”Jeg synes bare, at det er sjovt, når det lykkes. Også selv om jeg ikke vinder de helt store beløb, fordi jeg ikke spiller for mere, end jeg gør. Og jeg spiller heller ikke gevinsten op, det kunne jeg aldrig drømme om,” understreger hun fornuftigt.

Hun tilføjer, at hun godt nok har brugt de første 800 kroner af gevinsten.

”Haha… Ja, jeg har købt et nyt sæt nattøj. Nej, ikke af silke, det kan jeg slet ikke holde ud, bare et billigt sæt fra Føtex, og så har jeg købt et rullegardin, og så har jeg købt et sæt nye træsko,” fortæller hun med et smittende grin.

Yderligere 17 danskere
Udover de to ældre kvinder, var der yderligere 17 danskere, der havde spillet på de tre håndbold-krydser. Og det er der en god forklaring på, ifølge oddssætter hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen.

”Vi ser ganske ofte, at vores kunder håber på uafgjort, når der er håndbold på programmet fordi oddset for et X som regel er så højt, som det er,” fortæller oddssætteren.

Forklaringen på, at der så var 19 danskere på én gang, der ramte det høje odds er også ganske simpel.

”Man kan roligt sige, at stjernerne fredag aften stod helt rigtigt for de af vores kunder, der jagter de uafgjorte kampe. Ikke kun var der tre håndboldkampe, der endte uafgjort, det var også helt afgørende, at der KUN blev spillet de tre kampe, så der var ingen ude- eller hjemmesejre ved siden af til at spolere kundernes kuponer,” forklarer oddssætteren, som tilføjer, at den danske tremålssejr over Tyskland i semifinalen ved januars EM endte med at blive dyr for danskere med forkærlighed for håndbold-krydser.

”Ved herrernes EM i januar blev semifinalen mellem Sverige og Frankrig uafgjort efter den ordinære spilletid, og det var der mange af vores kunder, der havde luret: Hvis Danmarks semifinale mod Tyskland så også havde stået lige efter 60 minutter, så havde vi stået til at udbetale over 3,5 millioner kroner til de kunder, som havde spillet på kryds i begge kampe,” fortæller han.

Fakta

Håndboldkampe fredag 2. februar

Bjerringbro/Silkeborg – Mors-Thy 30-30

Nordsjælland - Ribe-Esbjerg 29-29

Lemvig-Thyborøn – Skjern 28-28.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye