WaterCare ApS

WaterCare klar med produktopgraderinger: Ny pumpebrønd og udskillerprogram skal gøre arbejdet lettere for kloakmesteren og grossisten

Del

WaterCare ApS lancerer en ny pumpebrønd med korrugeret top og et nyt komplet  udskillerprogram, der er godkendt til tung trafiklast.

Produkterne løser de samme problemstillinger, men der er alligevel sket en klar opgradering på et særligt punkt: Der er i højere grad taget højde for dem, der skal håndtere produkterne, og dem, der skal gennemføre projekterne.

Den nye Ø600 pumpebrønd er udstyret med en korrugeret top. Kloakmesteren kan derfor med den nye pumpebrønd afslutte pumpebrønde med standard karm og dæksel og således lave en finish i samme design som andre brønde på grunden. På den måde vil design og løsning være ens, uanset om pumpebrønden udføres i belægning eller i plæne.

Den nye udskiller har indbygget slamfang, er testet og godkendt til tung trafiklast og kan leveres komplet med godkendt dæksel og lovpligtig alarm. Grossisten kan således sælge en let håndterlig, komplet en-i-alt-løsning til sine kunder. Ligeledes tilbydes olieudskilleren nu med bypass faktor 5 og faktor 10 som en standard hos Watercare.

“Førhen tænkte vi meget på problemløsning, men ikke på dem, der skal løse dem. Med den nye
pumpebrønd og det nye udskillerprogram gør vi livet nemmere for vores grossister og for
kloakmestrene,” siger Nick Rønsner, salgsdirektør, WaterCare.

Både 600mm pumpebrønden og det komplette udskillerprogram vil være klar til at indgå i
grossisternes lagersortiment fra 1. februar 2024. Watercare vil bruge februar måned til at sikre den rette hjælp til grossisterne, så produkterne ligger på deres hylder, når sæsonen går i gang i marts.

Nøgleord

Billeder

Links

Om WaterCare

WaterCare er en dansk produktionsvirksomhed, der udvikler og producerer produkter til forbedring
af miljøet i de danske fjorde, vandløb og andre recipienter. I en tid med stadigt større fokus på
vandmiljøet beskæftiger WaterCare sig med produkter, som kan rense spilde- og overfladevand.
WaterCare har været i branchen i over 20 år og har leveret mere end 500.000 løsninger til rensning
af spildevand.

Følg pressemeddelelser fra WaterCare ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra WaterCare ApS

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye