Forsikring & Pension

Fejl i Boliggårdens pressemeddelelse: Evakuerede skal henvende sig boligselskabet – ikke egen forsikring

Del

Beboere i boligkomplekset ”Stævnen” i Snekkersten under boligselskabet Boliggården har brug for tidsubestemt genhusning, efter at der er erklæret sammenstyrtningsfare for ejendommen. Og det skal Boliggården udrede – ikke beboernes egen forsikring, som angivet i boligselskabets pressemeddelelse lyder det fra F&P – forsikrings- og pensionsbranchen.

- Genhusning i forbindelse med, at der bliver opdaget en sikkerhedsmæssigt farlig konstruktionsfejl i en ejendom, vil aldrig være dækket af beboernes indboforsikring, siger Anne Garde Slothuus, forsikringsekspert i Forsikringsoplysningen, F&P.

Hun stiller sig derfor helt uforstående overfor boligselskabets Boliggårdens pressemeddelelse fra 2. februar, hvor beboerne i ”Stævnen” rådes til at kontakte eget forsikringsselskab i dag mandag.

- Det er en ærgerlig fejl fra boligselskabet, der kun kan skabe frustration for de hårdt prøvede beboere - for beboernes egne forsikringer dækker ikke. Beboerne skal kontakte Boliggården og få hjælp herfra, ikke fra deres egen indboforsikring, siger Anne Garde Slothuus og understreger:

- En indboforsikring dækker kun skade på forsikringstagers indbo. Og det er jo ikke tilfældet her.

For yderligere information, henviser Anne Garde Slothuus til LLO, der har udgivet en pjece om genhusning.

Nøgleord

Kontakter

Links

F&P er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Ny analyse: Det er blevet dyrere at opstille havvindmøller6.6.2024 18:29:36 CEST | Pressemeddelelse

Danmark har store ambitioner for havvind, som Partnerskab for Havvind støtter op om. En ny analyse viser imidlertid, at på bare to år er det blevet 13 mia. kr. dyrere at opføre en gigawatt havvind som investeringscase. Derfor er det ifølge partnerskabet afgørende, at rammevilkår for fremtidige investeringer fra virksomheder og investorer bliver forudsigelige og konkurrencedygtige – også for at kunne udvikle Danmark som Produktionsland.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye