Danske Spil A/S

Hvor spillede du Lotto i weekenden? Tre danskere vandt 1.000.000 kroner

Del

Tre gange i weekenden kunne Danske Spil udbetale 1.000.000 til heldige danskere: Til stor glæde for to københavnere og en midtjyde, der har spillet Lotto i Spar.

For tre tilfældige og vældigt heldige danskere blev februar indledt med et gyldent brag: De kan nu gå rundt og nyde den varme følelse i maven, som det må give at kunne kalde sig selv for millionær.

De to første heldige millionærer har spillet Lotto og er begge blevet udtrukket i ekstratrækningen Millionærchancen.

Den ene vinder har købt sin Lotto kupon i Spar i midtjyske Hedensted – og vedkommende har endnu ikke givet lyd fra sig. Så tag lige og tjek efter, hvis du har spillet Lotto i det midtjyske.

Den anden vinder af Millionærchancen har spillet med via sin mobil, og her er der såmænd også en lille gevinst på 140 kroner – udover den store på 1.000.000 kroner.

Derudover, så kunne Danske Spil lørdag også udbetale en gevinst på præcis 1.000.020 kroner til en kunde fra København, der havde spillet med i Keno.

”Her fra Danske Spil skal der lyde et kæmpestort tillykke til alle ugens heldige vindere. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier, også selvom det sker hver eneste uge hele året rundt,” siger fra Malene Mølgaard, der er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Vindertal, Lotto 3.februar

15, 16, 26,27,28,29,31

Tillægstal, Lotto 3.februar

21

Om Lotto
Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.

Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.

Om Millionærchancen
Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye