All Things Live ApS

Trevor Noah kommer til Danmark med sit nye show

Del

Den Sydafrikanske comedy superstjerne bringer sit nye show Off The Record til København og giver ikke kun et - men to shows i K.B. Hallen den 18. og 19. juni.

Trevor Noah
Trevor Noah / VIACOM

“Modern master of classic stand up” – The Guardian

“He is the new gold standard of stand-up” – The Times

Trevor Noah er en af de mest succesfulde komikere i verden, og han sælger arenaer ud på tværs af kloden. Han har haft en yderst bemærkelsesværdig karriere, og har lavet standup i mere end et årti.

Siden 2015 har han været vært på The Daily Show, og i år vendte han tilbage til Grammy Awards som vært for fjerde gang. I øjeblikket rejser Trevor Noah USA tyndt med sit nye show Off The Record, hvor han besøger 28 byer, inden turen går til Europa.

Udover sin komiker- og tv-værtkarriere er Trevor Noah også skuespiller og forfatter, og han har blandt andet skrevet den prisbelønnede New York Times bestseller Born a Crime: Stories from a South African Childhood, som udkom i 2016.

Trevor Noah besøgte sidst Danmark i 2022, hvor han optrådte i et tætpakket Royal Arena med sin tankevækkende, reflekterede og ikke mindst hysterisk morsomme comedy foran et begejstret publikum. Til sommer gentager han succesen, når han besøger K.B. Hallen hele to aftener i træk med sit helt nye show Off The Record.

Trevor Noah: Off The Record
K.B. Hallen, København 18. & 19. juni
Billetsalget starter 9. februar kl.10
Billetpriser fra 400,- + gebyr
Billetsalg via billetlugen.dk / allthingslive.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Trevor Noah
Trevor Noah
Download
Download

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter samt national og international comedy.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye