UK rap-duoen, D-Block Europe, indtager Falkonersalen på deres Rolling Stone tour

Del

D-BLOCK EUROPE: ROLLING STONE

19. APRIL 2024

FALKONERSALEN

D-BLOCK EUROPE: ROLLING STONE

19. APRIL 2024

FALKONERSALEN

UK rap-duoen, D-Block Europe, indtager Falkonersalen på deres Rolling Stone tour

Den multiplatinsælgende rap-gruppe, D-Block Europe, kommer til Falkonersalen 19. april. Den britiske duo, der er fra South London og består af Young Adz og Dirtbike LB, kommer tilbage til Danmark efter de senest spillede her på Roskilde Festival sidste sommer på Arena-scenen. Annonceringen af showet kommer får dage efter udgivelsen af deres nye album ”Rolling Stone” og de to rappere kommer endnu en gang til at give et mindeværdigt show med deres nye album i bagagen.

Duoen, der er kendt for at bryde alle regler når det kommer til deres musik, forbinder rå og teknisk rap med selvreflekterede tekster og melodiske rytmer. Hvert nummer er et kapitel i deres fortælling, når de beskriver livet som ”rolling stones” – konstant i bevægelse og på en ustoppelig rejse.

Billetsalget til koncerten starter 8. februar kl. 10:00 via livenation.dk

Om D-Block Europe: 

Young Adz og Dirtbike LB har taget verden med storm siden de dannede deres gruppe som teenagere. Med deres signatur ”wavy trap” lyd har de opnået mere end 10 guld- og 6 platin-singler, 6 guldcertificerede mixtapes og mere end 5 milliarder streams på verdensplan. Derudover har de 30 top-40 singler, inkl. sangen ”Prada” feat. Raye og produceret af Casso. Den gik #2 på hitlisten i UK.

Deres klassikere ”Overseas”, ”Darling” og ”Make You Smile” var med til at løfte dem fra lokale helte i Lewisham til global anerkendelse sammen med features fra Offset, Ed Sheeran, Central Cee og mange flere. Med deres succes har de slået flere rekorder, heriblandt var de det første britiske rap-navn som gik i Top-10 på albumlisten syv gange med deres mixtape ”DBE World” i 2023.

Duoen har også et imponerende resumé når det kommer til koncerter og har allerede udsolgt to headline shows på Alexandra Palace på en dag, samt tre udsolgte shows i O2 Arena i London.

 

Billetpriser: 325 kr. + gebyr

Billetsalget starter 8. februar kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være presale 6. februar kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Det nye dødsmetal-band, med Volbeats Michael Poulsen på guitar, ASINHELL, kickstarter deres europæiske sommertour torsdag 30. maj 2024 i Pumpehuset. Sickomania kommer med som support.20.2.2024 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

ASINHELL er et dansk dødsmetal-band, grundlagt i 2023 af Volbeat-forsangeren, Michael Poulsen, samt Marc Grewe og Morten Toft Hansen. Det startede som et sideprojekt for Michael Poulsen, mens Volbeat holdt pause med at turnere. Bandet udgav deres debutalbum, Impii Hora, den 29. september 2023 (Metal Blade Records).

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye