Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teaters længste turné siden 2009

Del

Efter en næsten udsolgt spilleperiode på Mellemgulvet i Skuespilhuset tager Kamilla Wargo Breklings anmelderroste komedie om at være mand i dag, Ikke noget pis, på danmarksturné fra d. 19. februar. Med 29 forestillinger fra Frederikshavn til Flensborg og Esbjerg til Rønne, er det Det Kongelige Teaters turné med flest forestillinger siden 2009.

Maleri: John Kørner

Ikke noget pis stiller skarpt på at være mand i dag, på baggrund af skuespillernes egne fortællinger, refleksioner og oplevelser. Forestillingen fik repremiere i år med Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen, Henrik Prip, Kasper Leisner og Zaki Youssef, da den første spilleperiode i 2023 blev en stor publikum- og anmeldersucces.

"Det glæder mig og hele holdet, at Ikke noget pis spiller på Mellemgulvet igen – og derefter får en tur rundt i hele landet. Der er brug for dialog, samtale og refleksion over vores samtid og liv lige nu. Hvor er vi egentlig på vej hen?" udtaler instruktør- og manuskriptforfatter Kamilla Wargo Brekling.

Kamilla Wargo Brekling undersøger, hvordan det er at være mand i dag i en strittende og morsomt udleverende og ærlig forestilling, der skærer ind til benet: Hvad har manden at byde på, og hvem har brug for ham? Hvordan synes han egentlig selv, det går?

15 år senere – hvor er manden nu?
Det er over 15 år siden, Kamilla Wargo Brekling satte manden under lup i succesforestillingen PIS, der blev kåret til årets bedste turnéforestilling. Dengang måtte manden forholde sig til voksenlivets forpligtelser, småbørn, karriere og selvfølgelig kvinden. Han var næsten udødelig og i hvert fald uforbederlig. Nu er de her igen i en forandret verden. Der er sket meget siden sidst. Hvor er manden nu? Har der mon sneget sig en dødsangst ind? Og hvad med selvrefleksionen?

Bemærk, at det er Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen, Henrik Prip, Kasper Leisner og Zaki Youssef, der medvirker i forestillingen i 2024.

Læs mere om forestillingen og se alle byer, vi besøger her:

Ikke noget pis kan opleves i disse byer:

Næstved, Ny Ridehus, 19. februar kl. 20

Helsingør, Kulturværftet, 20. februar kl. 19:30

Aarhus, Scala – Aarhus Teater, 20. februar – 24. februar

Klampenborg, Bellevue Teatret, 26. februar kl. 14 og kl. 20

Rønne, Rønne Theater, 28. februar kl. 19:30

Flensborg, Stadttheater, 1. marts kl. 19:30

Skanderborg, Kulturhuset Skanderborg, 2. marts kl. 17

Esbjerg, Teatersalen – Musikhuset Esbjerg, 4. marts kl. 19:30

Herning, Teatersalen – MCH Herning Kongrescenter, 5. Marts kl. 19:30

Aalborg, Volt Salen - Nordkraft, 6.- 7. marts kl. 19:30

Hjørring, Hjørring Teater, Vendelbohus, 8. marts kl. 19:30

Frederikshavn, Det Musiske Hus, 9. marts kl. 19:30

Vejle, Vejle Musikteater, 11. marts kl. 19:30

Viborg, Viborg Teater, 12. marts kl. 20

Randers, Værket, 13. marts kl. 19:30

Assens, Arena Assens, 14. marts kl. 20

Odense, Store Scene – Odense Teater, 15.- 16. marts

Slagelse, Slagelse Teater, 18. marts kl. 19:30

Roskilde, Lynghøjskolen, 19. marts kl. 19:30

Albertslund, Musikteatret Albertslund, 20. marts kl. 19:30

Ballerup, Baltoppen, 21. marts kl. 19:30

Holbæk, Holbæk Teater, 22. marts kl. 19:30

Hvidovre, Kometen, 23. marts kl. 19:30

Det Kongelige Teater på turné:

Det Kongelige Teater fortsætter sin omfattende turnévirksomhed i 2024. Vi gentager vores faste succes Kongelig sommeropera og Kongelig sommerballet, og besøger 24 byer, mens et udpluk af vores bedste teaterforestillinger også skal på turné, heriblandt jubilæumsforestillingen ’Indenfor murene’. Teaterlegepladsen Postyrium ruller forbi 16 byer, mens årets største udendørs teateroplevelse bliver den spektakulære familieforestilling ’Ragnarok’, igen i år i et samarbejde med Moesgaard Museum, ved Aarhus. Der er små 150 planlagte turné-dage i 2024 og i gennemsnit en aktivitet hver tredje dag et sted i Danmark!

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye