All Things Live ApS

Lasse Skriver tager på efterårsturné

Del

Ovenpå Lasse Skrivers første Danmarksturné i 2022-2023 og en storslået Store VEGA debut, er Lasse Skriver nu igen klar til at indtage de danske scener over hele landet, når han drager på efterårstuné i 2024. 

Lasse Skriver
Lasse Skriver Foto: Sebastian Stigsby

Vi kender efterhånden alle historien om den unge tømrer, der med ungt mod og en stor drøm, tog chancen og trådte på skærmen foran hele landet i X-factor. Uanset udfaldet ville det vise sig at have været den rette beslutning for det unge talent. Lasse Skriver skrev hurtigt kontrakt med Sony Music i samme periode, og siden da har resultatet af samarbejdet været en række af singler, heriblandt ”Like It”, ”Looking For Love”, ”Sometimes I Feel”, samt EP’en ”Love Is Strange”, der sammenlagt har flere millioner streams, samt lune radioplaceringer og tilføjelser til Spotify playlister. 

Lasse Skrivers karriere har været på kometfart lige siden og ikke nok med at have udviklet sig som udøvende, professionel artist, har han også rykket sig personligt. En mere moden og voksen Lasse, er den vi i dag ser stå på scener over hele landet - om det så er på festivaler som Smukfest, SPOT Festival, Jelling Festival, eller diverse koncerthuse. En musiker og sanger, der stadig arbejder lige så hårdt for at opnå sine drømme, som han altid har gjort. 

Et stort skridt på vejen mod dette, var da Lasse i december 2022 drog på sin første Danmarksturné. Turneén fortsatte helt ind i 2023, så endnu flere fans kunne opleve det populære sterneskud live. Samme tendes gjaldt også for hans debut i Store VEGA, som blev stablet på benene efter billetterne til den oprindelige koncert i Lille VEGA blev revet væk.   

Lasse Skrivers vej til musikken har været intet mindre end unik - og samtidig inspirerende for mange unge mennesker, der befinder sig samme sted i livet som Lasse selv og drømmer om at kunne leve af at gøre det man elsker. Til efteråret 2024, gør Lasse Skriver netop det, når han tager på efterårsturné rundt i landet og endnu en gang tryllerbinder os med hans magiske stemme.

LASSE SKRIVER EFTERÅRSTURNÉ 2024

TRAIN, AARHUS – 26. SEPTEMBER

VEJLE MUSIKTEATER – 27. SEPTEMBER

TØJHUSET, FREDERICIA – 3. OKTOBER

SKRÅEN, AALBORG – 10. OKTOBER

TAASTRUP TEATER & MUSIKHUS – 11. OKTOBER

HOTEL CECIL, KØBENHAVN – 18. OKTOBER

PALETTEN, VIBORG – 19. OKTOBER

BILLETSALGET STARTER: 7. FEBRUAR KL. 11
BILLETSALG VIA: ALLTHINGLSIVE.DK 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Lasse Skriver
Lasse Skriver
Download
Lasse Skriver Efterårsturné 2024
Lasse Skriver Efterårsturné 2024
Download

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter samt national og international comedy.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye