All Things Live ApS

ORM åbner det næste kapitel på efterårsturné i 2024

Del

I efteråret 2024 vender ORM tilbage til de danske landeveje for endnu engang at udforske og udfordre Danmarks unikke spillesteder med deres anmelderroste progressive black metal. Alle er inviterede til starten på denne nye æra i ORMs historie. 

ORM
ORM Foto: PR

ORMs popularitet i det danske metalmiljø kan ikke tages fejl af, og deres tidligere udgivelser, albummet ‘Ir’ fra 2019 og EP’en ’Mit Blod’ fra 2020, er blevet skamrost af anmeldere fra blandt andet Politiken, Information og GAFFA. Musikalsk bliver man blæst omkuld af ORMs omskiftelige og dragende univers, hvor mytiske fortællinger om menneske og natur går i symbiose med storslået, melodisk og samtidigt rå og direkte black metal.

Når ORM spiller live, får de danske fans mulighed for at opleve bandets tårnhøje ambitioner og uhørte grad af musikalsk kompromisløshed – hvilket de blandt andet demonstrerede på deres danmarksturné i 2022, og senest til en komplet udsolgt koncert i Koncertsalen i DR Koncerthuset, hvor de skabte en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. Med sig bragte de bl.a. deres seneste dobbeltalbum ’Intet • Altet’, som har modtaget stor ros fra musikanmeldere hele vejen rundt og hele seks stjerner fra GAFFA.

Nu er bandet klar til at ramme landevejene endnu en gang, og påbegynde den næste æra af ORM:

Efter Koncertsalen er vi ivrige efter at komme ud i landet på nogle mere intime & traditionelle venues, og vende lidt tilbage til vores rødder. Vi inviterer alle publikummer til en aften fyldt med vildskab, sørgmodighed, fordybelse og forandring, og muligheden for at få et indblik i næste kapitel af ORM.

- Simon, Theis, Malthe & Adam

ORM EFTERÅRSTURNÉ 2024

TRAIN, AARHUS – 17. OKTOBER

PUMPEHUSET, KØBENHAVN – 18. OKTOBER

SPILLESTEDET HARDERS, SVENDBORG – 19. OKTOBER

STUDENTERHUSET ODENSE – 24. OKTOBER

SVANEKEGAARDEN, SVANEKE – 26. OKTOBER

BILLETSALGET STARTER: 5. FEBRUAR KL. 11
BILLETSALG VIA: ALLTHINGLSIVE.DK 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

ORM
ORM
Download
ORM Efterårsturné 2024
ORM Efterårsturné 2024
Download

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter samt national og international comedy.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye