Link Concept ApS

Det Aarhusianske bureau KompetenceKanalen A/S indleder 2024 med et opkøb i millionklassen

Del

KompetenceKanalen A/S markerer en betydningsfuld milepæl, med offentliggørelsen af opkøbet af webbureauet Webman ApS.

Webman, et veletableret bureau specialiseret i udvikling af WordPress hjemmesider, har over de seneste 14 år leveret ekstraordinære hjemmesider og webshops til danske virksomheder. Dette opkøb udgør en nøglekomponent i KompetenceKanalens ambitiøse strategi om at tilbyde omfattende full-service løsninger til både danske og internationale virksomheder. Med Webmans kontorer i Hvidovre og KompetenceKanalens base i Aarhus, styrker opkøbet ikke blot deres servicekapaciteter, men sikrer også deres repræsentation både på Sjælland og i Jylland.

En fremtid med investeringer

Mathias Leth, CCO & partner i KompetenceKanalen A/S, udtaler: "Dette opkøb præsenterer en strategisk beslutning om at udvide vores serviceportefølje og levere endnu mere værdi til vores kunder. Webman har vist en imponerende evne til at levere kvalitetsløsninger og vi er begejstret for at integrere deres ekspertise i vores samlede ydelsesportefølje."

Året 2023 har været udfordrende for mange performancebureauer, hvorfor Mathias Leth udtaler sig yderligere: "At forvente, at markedet selv tager styringen, er ikke en bæredygtig strategi; vi skal aktivt forme vores egen udvikling og stræbe efter mere end blot at være et performancebureau. Dette kræver, at vi tør udfordre status quo, tage velovervejede risici og foretage investeringer med mod. KompetenceKanalen ser lyst på fremtiden og holder døren åben for yderligere initiativer og investeringsmuligheder, der kan bidrage til vores vækst og succes."


"Gør det du er god til og lad andre om resten"

Mads Pilegaard, CEO & partner i KompetenceKanalen A/S, udtaler: "At kunne tilbyde WordPress / WooCommerce giver bare god mening. Selvom Shopify vinder frem indenfor e-commerce, topper WordPress stadig listen, som det mest anvendte CMS i verden.”

Mads Pilegaard fortsætter med at forklare: " Vi har altid været lidt tilbageholdende for at gå ind i webudvikling, da vores holdning er, at man ikke kan være verdensmester i alt. KompetenceKanalen er verdensmester i performance marketing og har befundet sig i toppen af branchen i over 15 år. Der agter vi at forblive". Planen er, at Webman fortsætter som et selvstændigt selskab, som specialiseret webudviklingsbureau, med den nuværende direktør og stifter, Nicholas Gotfredsen, i spidsen.

Et perfekt match

KompetenceKanalen har valgt at gå med en virksomhed, der allerede har opbygget et solidt ry og anerkendelse i branchen. Efter første møde med Nicholas Gotfredsen var der ingen tvivl om, at han var det perfekte match. Hans ærlige, jordnære og top professionelle tilgang, harmonerer perfekt med KompetenceKanalens DNA.

Webmans høje produktkvalitet, gennemsigtige aftaler, hurtige levering og konkurrencedygtige priser afspejles tydeligt i deres mange 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot. Nicholas Gotfredsen, tidligere professionel fodboldspiller, har altid været drevet af at præstere under pres, og hans kvaliteter som holdspiller gør ham ideel til at lede Webman gennem den næste fase.

KompetenceKanalen A/S stiftede i efteråret 2022 den succesfulde linkbuilding platform Kaboozt.com . Denne erfaring ønsker man at ligeledes at bringe i spil, i det daglige samspil mellem Webman og KompetenceKanalen.

Links

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Træpiller: Fra affaldstræ til varme i hjemmet22.5.2024 12:05:34 CEST | Pressemeddelelse

I disse tider bliver der mere og mere fokus på at undgå spild af enhver art – og den tendens omfatter i sagens natur en hel del ting, som almindeligvis betragtes som affald. Tag f.eks. møbelindustrien og produktionen af andre trævarer. Træer og træ har deres egne, naturlige former, som kun sjældent stemmer overens med de formål, vi mennesker bruger det til. Ergo må det skæres til, og et hurtigt blik indenfor i en produktionshal inden for træindustrien afslører, hvor store mængder "affaldstræ", der produceres sideløbende med træmøbler, gulvbrædder, planker, bjælker og utallige andre trævarer. Men heldigvis kan de enorme mængder resttræ bruges til noget fornuftigt: de kan laves til træpiller. Træ: Menneskehedens første brændsel Træ er den første type brændsel, menneskehedens spirende civilisation tog i brug, og indtil for små 200 år siden var det stort set den eneste. Nu er der kommet mange flere til (desværre med visse negative konsekvenser), men træ er stadig flittigt brugt i såkaldt m

LinkConcept lancerer ny side om Formel 1 i Canada15.5.2024 09:17:39 CEST | Pressemeddelelse

Vejle, Danmark – LinkConcept, en førende digital marketing- og webudviklingsvirksomhed, annoncerer stolt lanceringen af deres nyeste webprojekt, https://formule-1.ca/. Denne nye side er dedikeret til Formel 1-fans i Canada og tilbyder omfattende dækning af sporten, fra løbsresultater og nyheder til baggrundsartikler og analyser. O Den nye hjemmeside er designet med brugervenlighed og engagerende indhold i centrum. https://formule-1.ca/ sigter mod at blive den foretrukne ressource for canadiske Formel 1-entusiaster ved at tilbyde: Opdaterede Nyheder: Daglige opdateringer om de seneste begivenheder inden for Formel 1, herunder teammeddelelser, kørerskift og teknologiske fremskridt. Løbsdækning: Detaljerede rapporter fra hver Grand Prix-weekend med liveopdateringer, resultater og højdepunkter. Analyse og Baggrund: Ekspertanalyser af løb og sæsonforløb, samt dybdegående artikler om sportens historie og fremtidige udviklinger. Eksklusivt Indhold: LinkConcept planlægger løbende at udvide htt

Køb båndsliber hos LavprisVærktøj14.5.2024 14:41:32 CEST | Pressemeddelelse

Man skal nok være en garvet handy-nørd for at mene, at det er direkte sjovt at slibe; for de fleste af os er det bare noget, der skal gøres, f.eks. for at få gammel maling væk eller fjerne ridser fra en bordplade. Men heldigvis findes der elektriske slibemaskiner, så opgaven kan blive overstået i en fart. Slibeopgaver er måske stadig ikke det mest sindsoprivende for gør det selv-folket, men med det rette el værktøj går det i mindste hurtigt, og resultatet bliver som oftest mere tilfredsstillende, end hvis man nøjes med sandpapir og knofedt. Til store træflader er det godt med en båndsliber. Båndsliberen leverer et ensartet resultat En båndsliber fungerer ved hjælp af et bredt bånd af sandpapir, som sætter den i stand til at slibe store flader og opnå et ensartet resultat. Båndsliberen minder lidt om en rystepudser; sidstnævnte kan også slibe træ, men er bedst til mindre opgaver. Webshoppen LavprisVærktøj forhandler et omfattende udvalg af el-, akku- og håndværktøj, arbejdsredskaber, ar

Opnå højere besparelser med låneomlægning hos Finobo14.5.2024 14:36:38 CEST | Pressemeddelelse

Vi lever i en tid, hvor smarte økonomiske beslutninger er nødvendige, og låneomlægning er blevet et effektivt værktøj til at maksimere besparelser. Bankmarkedet kan være en uoverskuelig jungle at navigere i, og her kommer Finobo ind i billedet. Som uvildig finansiel rådgiver hjælper Finobo dig med at finde frem til den bedste låneomlægning med de højeste besparelser i din situation. Her dykker vi ned i, hvilke ydelser du kan få glæde af. Låneomlægning giver større økonomisk råderum Hvis du har behov for at tilpasse din økonomi til din nuværende situation, er låneomlægning ofte et effektivt værktøj. Låneomlægning er typisk velegnet for dig, der har et ønske om at opnå løbende besparelser for et større økonomisk råderum, eller hvis du drømmer om at låne penge til en boligrenovering. Finobo er sat i verden for at hjælpe dig med at opnå de bedste besparelser ved at give dig uvildig rådgivning ved låneomlægning. Her vil du typisk få højere besparelser, end hvad du selv kan opnå gennem forha

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye