All Things Live ApS

Fluffy sommer i sigte - stand-up stjernen Gabriel Iglesias kommer til Danmark!

Del

Den populære Amerikanske komiker Gabriel Iglesias er klar til at få publikummer i hele verden til skraldgrine og glemme bekymringerne, når han drager ud på sin Don’t Worry, Be Fluffy Tour. Danske fans kan glæde sig til fluffy besøg til sommer, hvor han besøger Royal Arena lørdag 8. juni.

Gabriel Iglesias
Gabriel Iglesias Foto: PR

Gabriel Iglesias, også kendt som ”Fluffy,” har fået publikummer på hele kloden til at grine i over 20 år. Hans kombination af vild historiefortælling, parodier, skøre vittigheder og karisma har sikret ham fans fra aldersgrupper og baggrunde - hvilket har gjort ham til en af verdens mest populære komikere. 

Den mexicansk-amerikanske komikers rejse mod succes begyndte allerede i barndommen, hvor han voksede op i et udsat kvarter i Los Angeles med sin mor og fem søskende. Fra en tidlig alder håndterede han livets udfordringer med en sund dosis humor, og som ung begyndte han at optræde med standup, hvilket han gjorde overalt, hvor han kunne finde et publikum.

 

Han troner øverst blandt de mest vellykkede amerikanske standupkomikere med sine 412 millioner visninger på YouTube og imponerende 15 millioner fans på tværs af sine sociale medier. Men hans fans elsker ligeledes at se Mr. Iglesias live, hvor han sælger store venues ud i hele verden med sine comedyshows, der er notorisk kendt for at have fuld fart på både humor og charme. 

 

Danmark er ingen undtagelse, hvor han ved sit seneste besøg i 2022 optrådte for en fuld sal i Royal Arena. Til sommer lægger han vejen forbi samme sted på touren med sit nye comedyshow, hvor publikum kan glæde sig til at skraldgrine under mantraet Don’t Worry, Be Fluffy.

GABRIEL IGLESIAS - DON’T WORRY BE FLUFFY TOUR
LØRDAG 8. JUNI – ROYAL ARENA, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 7. FEBRUAR KL. 10
BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK / TICKEMASTER.DK

Nøgleord

Kontakter

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter samt national og international comedy.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye