Udenrigsministeriet

Minister for byer og landdistrikter, kirkeminister og minister for nordisk samarbejde Morten Dahlin går på forældreorlov

Del

Minister for byer og landdistrikter, kirkeminister og minister for nordisk samarbejde Morten Dahlin går på forældreorlov pr. 5. februar 2024

Ledelsen af By-, Land- og Kirkeministeriet overdrages i perioden til transportminister Thomas Danielsen, således at transportministeren til og med den 10. marts 2024 tillige vil være fungerende minister for byer og landdistrikter, kirkeminister samt minister for nordisk samarbejde.

Pressehenvendelser til den fungerende minister for byer og landdistrikter, kirkeminister og minister for nordisk samarbejde skal ske via By-, Land- og Kirkeministeriets pressetjeneste.

Læs Statsministeriets pressemeddelelse her.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Jens Chr Andersen, Nordisk Sekretariat, jensan@um.dk

Følg pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye