AIDS-Fondet

Velgørenhedsmiddag med auktion til fordel for AIDS-Fondet

Del

Det bliver en aften med lækker mad, live musik, smukke taler, drag bingo og en helt fantastisk auktion, når der lørdag den 3. februar afholdes støttegalla til fordel for AIDS-Fondets arbejde.

Oplev Annie Rection,  Raymonde Gaunoux og Sander Sanchez til velgørenhedsgalla til fordel for AIDS-Fondet.
Oplev Annie Rection, Raymonde Gaunoux og Sander Sanchez til velgørenhedsgalla til fordel for AIDS-Fondet.

Byen bliver malet rød, når der lørdag den 3. februar afholdes Red Gala til fordel for AIDS-Fondet. Aftenens tema er inspireret af aids-sløjfens ikoniske røde farve, der også symboliserer kærlighed, styrke og passion.

Odd Fellow Palæet donerer lokaler og personale, og husets køkkenchef har sammensat en 2-retters velgørenhedsmiddag med tilhørende vine.

Aftenens konferencier og auktionarius er David K fra Herrernes Magasin. Programmet byder på drag bingo med Annie Rection, mens den musikalske underholdning leveres af Raymonde Gaunoux, Sander Sanchez og elektropop-duoen M=nsch.

Støttegallaen ligger lige efter Copenhagen Fashion Week, og effekterne på den overdådige auktion er doneret af brands fra modeverden, en række kunstnere og popduoen Infernal.

Aftenen er arrangeret af organisationen Ladies Affairs, og 75% af overskuddet går til AIDS-Fondets arbejde for seksuel sundhed og støtte til mennesker med hiv.

AIDS-Fondets direktør, Lars Christian Østergreen, fortæller på aftenen om dette arbejde, mens Kicki Hyllen Mikkelsen fortæller om, hvordan det er at leve med hiv i dag.

På den røde løber kan man bl.a. møde Sander Sanchez, Jackie Navarro, Annie Rection, Elsa Adams, Sten Bergström, Karen Simonsen, Susanne Wexø og Laura Petersen fra Ladies Affairs.

Følgende brands og enkeltpersoner har støttet arrangementet med varer og serviceydelser: Apair, Billetto, Basic CPH, Elsa Adams, Henrik Dencker, Herrenes magasin by David K, Jailhouse CPH, Karen By Simonsen, La ROCCA, Maria Black, Mette Holms Univers, Ole Henriksen, Ole Lynggard, Per Hillo, Six Amés, Sten Bergstrøm[Gæ1] , Hav Copenhagen og Otto Suenson.

Kontakter

AIDS Fondet

AIDS-Fondet er en humanitær organisation, som arbejder for en verden, hvor ingen smittes med hiv, og hvor man kan have et godt liv, hvis man lever med hiv.
Organisationen blev stiftet i 1985, hvor der var behov for en privat organisation, der kunne rejse penge til forskning, information og patientstøtte.
Gennem årene er flere indsatser kommet til, og AIDS-Fondet er i dag den danske organisation, der arbejder dedikeret med bekæmpelse af hiv/aids – både nationalt og internationalt.

AIDS-Fondets formål er at:

  • forebygge hiv/aids
  • styrke forskningen i sygdommen
  • arbejde for bedre vilkår for mennesker, der lever med hiv
  • informere og rådgive befolkningen om hiv/aids til befolkningen
  • arbejde for sundheden blandt fondets målgrupper

Følg pressemeddelelser fra AIDS-Fondet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AIDS-Fondet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye