P+, Pensionskassen for Akademikere

Erfaren profil til formandsposten i P+

Del

Lars Bo Bertram er indstillet til formandsposten i P+, Pensionskassen for Akademikere.

Bestyrelsen for P+ har indstillet Lars Bo Bertram som ny formand, efter at han er blevet udpeget af Djøf og IDA. Den nye formand skal godkendes af medlemmerne, når P+ afholder generalforsamling 3. april 2024. Ved samme lejlighed takker den nuværende formand, Kim Duus, af.

”Det er meget glædeligt, at Lars Bo Bertram har valgt at takke ja til at stå i spidsen for P+, der er ejet af flere end 114.000 akademikere. Det er uden tvivl et godt match,” siger IDAs formand Laura Klitgaard.

Også Sara Vergo, formand for Djøf, glæder sig over, at Lars Bo Bertram har sagt ja til opgaven.

"Lars Bo Bertram er en fagligt stærk profil med sin baggrund i den finansielle sektor, og så har han et vigtigt fokus på medlemsoplevelsen og et erklæret mål om at gøre pension mere vedkommende for medlemmerne af P+,” siger Sara Vergo.

Lars Bo Bertram er adm. direktør i BankInvest frem til 1. maj i år, hvor han starter som adm. direktør for IFU, Investeringsfonden for Udviklingslande.

”Jeg ser frem til at lære P+ nærmere at kende. Det er en meget professionel pensionskasse, som leverer flotte afkast og har fokus på den bæredygtige dagsorden. Min mission er blandt andet at bringe medlemstilfredsheden endnu højere op,” siger Lars Bo Bertram.

Nøgleord

Kontakter

Om P+

P+ er pensionskasse for akademikere. Vi er over 114.000 medlemmer, der ejer P+, og vi har tilsammen mere end 150 mia. kr. Det gør os til et af Danmarks 10 største pensionsselskaber.

Følg pressemeddelelser fra P+, Pensionskassen for Akademikere

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra P+, Pensionskassen for Akademikere

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye