Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Vinterferien banker på døren: Kom til FerieCamp og prøv alt fra basket til brætspil

Del

Der er garanteret mange timers sjov, når der i vinterferien igen er FerieCamp. Kampsport, fodbold og kreaværksted er blot nogle af de mange forskellige aktiviteter, som børn og unge kan prøve kræfter med. Det koster ikke noget at være med.

B3B Basketball Klub.
B3B Basketball Klub. Foto: Københavns Kommune

Snart går københavnske skoleelever på årets første ferie. Og for de børn og unge, der ikke skal på skiferie, badeferie eller i sommerhus, har Københavns Kommune et tilbud, der også lover en sjov og aktiv vinterferie.

FerieCamp, der er Københavns Kommunes tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i skoleferierne, slår nemlig igen dørene op til mange timers sjove, spændende og udfordrende aktiviteter.

”FerieCamp giver et indblik i de mange muligheder, som Københavns kultur- og foreningsliv rummer. Derfor håber jeg, at mange børn og unge vil deltage i årets første FerieCamp, og at de mange, forskellige aktiviteter inspirerer børnene til at blive en fast del af foreningslivet. Det er godt for sammenholdet og trivslen,” siger kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard (RV). 

I vinterferien er der planlagt 12 camps i hele byen inklusiv en PigeCamp kun for piger. En af værterne til vinterens FerieCamp er B3B Basketball Klub, der afholder FerieCamp i Brønshøj.

”FerieCamp er en fantastisk måde for børn og unge at prøve en masse forskellige sportslige og kreative aktiviteter. Til FerieCamp med B3B Basketball giver vi børn en unik mulighed for at være aktive uanset alder, køn, niveau og sociale faktorer. Her skaber vi gode ferieoplevelser med bolden i hænderne og fællesskab for øje,” siger Franchesca Edwards, der er bestyrelsesmedlem og forperson i B3B Basketball Klub, og fortsætter:

”Selvom vi er en relativ ny forening, har vi haft rigtig stor gavn af at afholde FerieCamp, fordi vi får budt en masse børn ind i foreningslivet. Det kan kun lade sig gøre med hjælp fra vores dygtige instruktører og frivillige.”

Det koster ikke noget at være med. Så tag din ven, søster eller bror under armen, og kom til en masse sjove aktiviteter hos de seje instruktører. Det kræver ikke tilmelding, medmindre andet fremgår af programmet på feriecamp.dk.

Fakta

  • FerieCamp er Københavns Kommunes tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i skoleferierne for børn og unge mellem tre og 17 år.
  • I vinterferien er der FerieCamp fra den 10. februar – 18. februar. Der er planlagt 12 camps rundt om i hele byen inklusiv en PigeCamp kun for piger.
  • I 2024 er der FerieCamp i 10 bydele fordelt i hele København: Tingbjerg, Husum, Bellahøj, Bispebjerg, Østerbro, Ydre Nørrebro, Indre Nørrebro, Amager Øst, Amager Vest, og Sydhavnen.
  • Visse aktiviteter kan have begrænset antal pladser. Aktiviteterne kræver ikke tilmelding, medmindre andet er angivet i programmet.
  • Se programmerne for specifikke aldersgrupper og beskrivelser af alle de spændende ferieaktiviteter på feriecamp.dk

Kontakter

Pressekontakt Kultur- og Fritidsforvaltningen(modtager ikke SMS)

Tlf:33662345

FerieCampFor reportage i vinterferien

Tlf:2033 7520

Om Kultur- og Fritidsforvaltningen

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommunes fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye