Danske Spil A/S

Blev millionær med Lotto: Græd af glæde og købte en støvsuger

Del

Ældre dame fra Vestegnen vinder 1.000.000 kroner i Lotto og glæder sig over nyt køkken, robotstøvsuger, investeringer, ferier og en masse ’hurtigt tilgængelige penge’.

Det var en voldsom oplevelse for en ældre kvinde fra Vestegnen, da hun for nyligt vandt en million kroner via Millionærgarantien i Lotto.

”Jeg fældede en lille tåre, da jeg hørte, at jeg havde vundet en million kroner. Og da jeg fortalte det til min mand, da tudede jeg!” fortæller kvinden, som understreger, at der kun var tale om glædestårer.

”Vi skal investere nogle af pengene og vi skal have nogen stående, som er hurtigt tilgængelige. Der skal være penge til ferie, til at skifte fryseren ud og til tandlægen,” siger kvinden, som dog også allerede har været lidt på indkøb med manden.

”Der er da et par store ting, vi skal have. For det første er der noget i køkkenet, vi godt vil have lavet om, og så har vi også investeret i en robotstøvsuger,” siger hun.

Det har dog vist sig, at det slet ikke er så simpelt endda med sådan en nymodens og fuldautomatisk støvsuger.

”Nej! For vi har købt en, som de ikke havde hjemme. Så vi får den først i næste måned, så den går vi nu og glæder os til. Men så kan vi bruge tiden til at indhente det teknologiske efterslæb, som der er: Der skal jo blandt andet sættes en app op på telefonen til støvsugeren, så det går vi og læser om på internettet,” fortæller kvinden.

Det plejer i øvrigt at være en gammel tommelfingerregel, at når et par vinder den store gevinst i Lotto, så vil kvinden ofte have et nyt køkken, mens manden gerne vil have en ny bil.

Men hos pensionistparret på den københavnske vestegn er det faktisk lige omvendt.

Da først gevinsten var gået ind på kontoen, så var det nemlig manden, der syntes, at nogle af pengene skulle gå til at forbedre køkkenet.

”Det var faktisk min mand, der foreslog at vi skulle gøre noget ved køkkenet. Det er mig, der er mere til biler,” fortæller hun med et grin.

Indtil videre er der dog ingen planer om at bruge gevinsten på en ny bil: Bedstemoderen afslører nemlig, at hun allerede er ganske godt – og hurtigt - kørende.

”Vi har givet vores barnebarn en bil, men vi skal ikke selv have en ny. Vi har en, der er god nok. Jeg ser mest biler som en brugsgenstand, der får mig fra A til B, men den må da godt være lidt rap i det. Der er måske ikke så meget slag i mig mere, men jeg kan godt lide at sidde i en bil, der kan køre til, når man skal overhale,” siger hun.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye