Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del
Andersen udvider værdiansættelseskapaciteten i Latinamerika med tilføjelser i Argentina, Chile, Colombia og Mexico

Andersen, den hurtigst voksende uafhængige, multidisciplinære serviceorganisation i verden, har udvidet sin værdiansættelseskapacitet og sit team med tilføjelsen af samarbejdsvirksomheder i Argentina, Chile, Colombia og Mexico. Bekendtgørelsen finder sted i forlængelse af lanceringen af Andersens globale værdiansættelsespraksis og tilføjelsen af værdiansættelseskapaciteter i Brasilien sidste år. Disse tilføjelser styrker organisationens hurtigt voksende platform i regionen, som allerede udbyder skattemæssig og juridisk dækning i mere end 18 lande i hele Latinamerika.

De nye firmaer, der slutter sig til Andersens platform i Latinamerika, inkluderer:

  • First Capital Group (Argentina) – First Capital Group har base i Buenos Aires og er et team af finansfolk med over 30 års erfaring i at levere forretningsmæssige og finansielle løsninger, herunder værdiansættelsesydelser.
  • Valoriza (Chile) – Med kontorer i Santiago og Miami er Valoriza et uafhængigt firma, der leverer grundige og indsigtsfulde værdiansættelser med fokus på værdiansættelse af virksomheder og M&A for det mellemstore marked.
  • Valuaciones de Chile (Chile) – Valuaciones de Chile har base i Santiago og leverer uafhængige værdiansættelsestjenester med fokus på fast ejendom, aktiver samt maskiner og udstyr.
  • Confianza (Colombia) – Confianza holder til i Bogota, har specialiseret sig i værdiansættelser af maskiner og udstyr og giver kunder i Latinamerika omfattende støtte til deres finansielle aktiviteter.
  • Giron Valuation Services (Mexico) – Giron Valuation Services (GVS), der opererer fra Estado de México, er et team af fagfolk med stor erfaring i at levere værdiansættelser af virksomheder og økonomisk rådgivning til både lokale og globale kunder.

"Værdiansættelse er et vigtigt vækstområde for Andersen, og man kan forvente at se os udvide vores globale værdiansættelsespraksis hastigt på andre vigtige markeder i Latinamerika og globalt," siger Mark L. Vorsatz, global bestyrelsesformand og administrerende direktør for Andersen.

"Vi er stolte over at arbejde sammen med disse firmaer, når vi udvider vores globale værdiansættelsesservice i Latinamerika," tilføjer Sid Luckenbach, administrerende direktør for Andersens globale værdiansættelsespraksis. "Disse nye firmaer er et stærkt kulturelt match for Andersen og deler vores forpligtelse på uafhængighed, problemfri kundeservice, forvaltning og ekspertise."

Andersens globale værdiansættelsesteam samarbejder med virksomheder, fonde, velhavende privatpersoner og familiekontorer om værdiansættelse af virksomheder, materielle og immaterielle aktiver og komplekse værdipapirer med henblik på skat, finansiel rapportering og transaktionsrådgivning. Andersens kunder spænder over en række brancher med forskellige værdiansættelsesbehov på globalt plan.

"Latinamerika er fortsat et spændende vækstmarked for os," siger Leonardo Mesquita, Andersens regionale administrerende direktør for Latinamerika. "Vores kunder kræver i stigende grad uafhængige værdiansættelser i hele regionen, og vi ser frem til at opfylde deres værdiansættelsesbehov som ét firma."

Andersens globale værdiansættelsespraksis er repræsenteret i mere end 25 lande i Nordamerika, Europa, Latinamerika, Mellemøsten og Asien.

Om Andersen :

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte og uafhængige medlemsvirksomheder, der består af skatteeksperter og -jurister i hele verden. Andersen Global, der blev etableret i 2013 af den amerikanske medlemsvirksomhed Andersen Tax LLC, har nu mere end 15.000 eksperter i hele verden og en tilstedeværelse på over 425 lokaliteter gennem sine medlems- og samarbejdsvirksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

For at se dette indhold fra cts.businesswire.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Se kildeudgaven på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240130606657/da/

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com
DK
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye