e-mærket

Advarer: Svindelshops inden for tøj og mode markedsfører sig med København

Del

Et nyt trick er blevet populært blandt udenlandske svindlere, som opretter falske webshops.

tøj online
tøj online

I e-mærket ser vi nu en tendens på svindelshops inden for især tøj og mode, hvor svindlerne udnytter ”København” i deres navn og markedsføring.

Det gør de, fordi København er et stærkt og velkendt navn, som mange legitime danske virksomheder og webshops inden for særligt tøj- og modebranchen også bruger i deres markedsføring.

Og når vi handler online, beslutter vi os relativt hurtigt for, om vi har tillid til en webshop. Der kan brugen af ’København’ give os en falsk tryghed. Så det er en helt bevidst strategi fra svindlerne.

Derfor advarer vi nu mod følgende svindelshops:

aikokbh.dk
redningafkobenhavn.com
freya-kobenhavn.com
zidenna-kobenhavn.com
butik-kobenhavn.com
kobenhavns-modehus.com
modeoutlet-kobenhavn.com
modehus-kobenhavns.com
bjornkobenhavn.dk
keenkobenhavn.com
salomonkobenhavn.com
sorel-kobenhavn.com
jensenkobenhavn.dk
renekbh.dk

Over hos TV 2 Kosmopol kan du læse historien om Alexandra, der blev snydt på aikokbh.dk, selvom hun er en erfaren online shopper.

Læs historien hos TV 2 Kosmopol.

Hent SIKKER SHOPPING, som advarer dig mod svindelshops.

Links

Tryg nethandel i mere end 20 år

Med mere end 2.500 medlemmer og 20 års erfaring, som nonprofit organisation, er e-mærket den mest anerkendte certificeringsordning for e-handel i Danmark. Vi har en solid organisation med et stærk team af specialiserede jurister, som hvert år hjælper hundredvis af danske forbrugere og webshops.

Følg pressemeddelelser fra e-mærket

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra e-mærket

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye