Erfaren kundeservicemedarbejder til Filterteknik

Del

Anette Nørgaard Genning er tiltrådt stillingen som kundeservicemedarbejder og planlægger hos Filterteknik. Hun har solid erfaring med kundeservice og kundepleje fra sin hidtidige karriere.

 

"Kundeservice er et område, jeg føler mig godt tilpas i, og jeg glæder mig til at hjælpe Filtertekniks kunder med stort og småt. Og så ser jeg frem til at udforske jobbet som planlægger", siger Anette Nørgaard Genning.
"Kundeservice er et område, jeg føler mig godt tilpas i, og jeg glæder mig til at hjælpe Filtertekniks kunder med stort og småt. Og så ser jeg frem til at udforske jobbet som planlægger", siger Anette Nørgaard Genning. Foto må frit bruges ved omtale af navnenyheden.

Anette Nørgaard Genning er oprindeligt uddannet inden for detail og salg, men valgte i 2014 at skifte retning og tage en kontoruddannelse. Siden da har hun arbejdet med både administration og kundeservice i forskellige områder af industrien.

Hun kommer til Filterteknik med en lang og solid erfaring i kundeservice og kundepleje. Dette har hun tidligere arbejdet med hos Simonsen & Weel A/S, Molytex A/S, Paranova og Leif Koch A/S. Ydermere var Anette Nørgaard Genning, inden hun skiftede retning, butikschef hos Glitter International AB, Aldo Group og Vero Moda.    

Hos Filterteknik varetager Anette Nørgaard Genning kundeservice og ordrebehandling samt fungerer som planlægger for en ny medarbejder, som starter i februar.

”Kundeservice er et område, jeg føler mig godt tilpas i, og jeg glæder mig til at hjælpe Filtertekniks kunder med stort og småt. Og så ser jeg frem til at udforske jobbet som planlægger,” siger Anette Nørgaard Genning og tilføjer:

”Filterteknik har ikke før haft en lignende arbejdsfordeling med planlægning af kundebesøg. Derfor glæder jeg mig til i fællesskab med min nye kollega at finde frem til en arbejdsform, der fungerer for os begge.”   

Eftersom den nye kollega først starter i februar, har Anette Nørgaard Genning brugt den første måned på at finde sig til rette på kontoret og tage fat på kundeserviceopgaverne.

”Opstarten er gået supergodt, og alle kollegerne har taget godt imod mig. Filterteknik virker som en dejlig arbejdsplads, og jeg håber, at de kommer til at skulle bære mig ud herfra,” siger Anette Nørgaard Genning og griner.

Anette Nørgaard Genning er 53 år og bor i Greve med sin 13-årige søn. Hendes fritid tilbringer hun gerne med familie, kæreste og veninder, og hun er ivrig festivalgænger, især til Samsø Festivalen, hvor hendes familie har holdt en årlig sammenkomst i 30 år.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

"Kundeservice er et område, jeg føler mig godt tilpas i, og jeg glæder mig til at hjælpe Filtertekniks kunder med stort og småt," siger Anette Nørgaard Genning.
"Kundeservice er et område, jeg føler mig godt tilpas i, og jeg glæder mig til at hjælpe Filtertekniks kunder med stort og småt," siger Anette Nørgaard Genning.
Download

Om Filterteknik A/S

“Vi forenkler vores kunders hverdag gennem kundskab, kvalitet og effektive løsninger“

Filterteknik har i over 25 år leveret højkvalitetsfiltre og udstyr til tilstandsovervågning til maskiner i en lang række forskellige brancher. Vi giver altid vores kunder grundig vejledning og hjælper dem med at finde de optimale filterløsninger til netop deres maskiner.

Vi tilbyder filtre til maskiner i følgende brancher

•    Landbrug 
•    Anlæg 
•    Udlejning
•    Transport
•    Marine/rederier 
•    Industri 
•    Energi 
•    Olie og gas 
•    Fødevarer 
•    Fritidsbåde
•    Skovbrug 

Filterteknik handler direkte med de største filterproducenter f.eks. Fleetguard, Filtration Group og Lekang og har Danmarks største filterlager med en servicegrad på hele 94,2% på lagerførte artikler. 

Filterteknik er en del Lekang Group, som er en ledende filterleverandør til anlæg, transport, industri, marine og offshore i Skandinavien.

I 2010 blev Lekang Group opkøbt af Indutrade AB. Indutrade AB er en industrikoncern, der leverer højteknologiske produkter og løsninger, som effektiviserer processer til kunder i en bred vifte af sektorer såsom industri, energi og lægemidler. 

Læs mere: https://filterteknik.dk/

Filterteknik - trygt og enkelt

Følg pressemeddelelser fra Filterteknik A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Filterteknik A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye