Sparta Atletik og LøbSparta Atletik og LøbSparta Atletik og Løb

Derfor lyser Øresundsbroen i nat

Del

Der ligger en mere utraditionel årsag bag, når Øresundsbroen lyser op i danske og svenske farver natten til torsdag den 1. februar.

Op mod 40.000 danskere og svenskere kommer til at løbe side om side den 15. juni 2025, når Broløbet finder sted. Tilmeldingen til den sjældne løbemulighed åbner torsdag den 1. februar kl. 12.
Op mod 40.000 danskere og svenskere kommer til at løbe side om side den 15. juni 2025, når Broløbet finder sted. Tilmeldingen til den sjældne løbemulighed åbner torsdag den 1. februar kl. 12. Øresundsbron

Det er ikke en stor dansk-svensk VM-finale i håndbold eller traditionelle mærkedage, som markeres, når Øresundsbroen fra midnat natten til torsdag den 1. februar vil lyse op i over 200 meters højde i danske og svenske farver.

Årsagen er, at der kl. 12.00 den 1. februar åbnes op for tilmeldingen til Broløbet 2025. Løbet er en markering af Øresundsbrons 25-års jubilæum som forbindelse og symbol på sammenhængskraften mellem Danmark og Sverige.

Et løb man sent vil glemme
Her kan 40.000 deltagere få adgang til søndag den 15. juni 2025 at løbe fra Øresundsparken i Kastrup, ned i tunnelen til Peberholm og op i 57 meters højde med udsigt over Øresund og frem mod målet til løberfest nær Limhamn ved den svenske kyst i Malmö.

”Broløbet 2025 bliver ikke bare et spektakulært løb, som man sent vil glemme. Det er samtidig en fejring af relationen mellem vores to lande og alle de afledte gevinster forbundet med Øresundsbrons indvielse i 2000,” siger Linus Eriksson, adm. direktør for Øresundsbron.

”Det her er en mulighed for at løbe over broen, som mange af os måske aldrig kommer til få igen. Derfor vil vi tilbyde en afvikling af løbet og skabe de rammer, som den spektakulære oplevelse fortjener," siger LInus Eriksson

Kontakt:

Øresundsbron: Presseansvarlig, John Alexander Sahlin: +46 (0)730 64 09 00
Sparta Atletik & Løb: Adm. direktør, Dorte Vibjerg: + 45 2262 2026
MAI: Talsmand Mats Svensson, gennem Fredrik Montgomery: +46 (0)706 70 55 40

Du kan læse mere om løbet og tilgå tilmeldingen her:
www.brolobet2025.dk
www.broloppet2025.se

Nøgleord

Kontakter

Vedhæftede filer

Om Sparta Atletik & Løb

Sparta Atletik og Løb er Danmarks førende løbe- og atletikklub med over 1700 medlemmer og en af Europas største løbsarrangører af events som CPH Half, CPH Marathon, DHL Stafetten København og Copenhagen Athletics Games. 

Vi står desuden for den tekniske afvikling af store events såsom Royal Run, Tour de France Grand Départ og VM Halvmaraton i 2014.  

Sparta Atletik og Løb er baseret ved Østerbro Stadion. Her driver vi Danmarks største atletiklub båret af et passionerede trænerstab og et inspirerende træningsmiljø fra børnenes sandkassehold til det højeste internationale eliteniveau. 

I vores løbeafdeling tilbyder vi daglig løbetræning på mere end 20 forskellige træningshold. Her mødes, trænes og inspireres løbere på alle distancer og alle niveauer – fra nybegynderen og den sociale motionsløber til Danmarks allerhurtigste løbere.

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Løb

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Løb

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye