Greve Kommune

Greve Kommune har fået ny planstrategi

Del

Ny planstrategi sætter retningen for, hvordan Greve Kommune skal udvikles fysisk i fremtiden. Planstrategien fokuserer på grøn omstilling, tryghed og boliger til hele livet.

Et dronebillede af kysten i Greve Kommune
Planstrategien sætter rammerne for den fysiske udvikling af kommunen.

Greve Byråd har netop godkendt en ny planstrategi, hvor politikerne udstikker rammerne for, hvordan Greve Kommune skal udvikles fysisk til gavn for borgerne. Planstrategien indeholder i alt tre pejlemærker, og de skal være med til at sikre, at kommunen forbliver et godt sted at bo og leve. 

Pejlemærkerne har blandt andet fokus på, at Greve Kommune bidrager til den grønne omstilling, øger naturværdien og planlægger for fremtidens klima. Derudover skal kommunen skabe bymiljøer, som er trygge at være i. Og så er det vigtigt, at der er boliger til hele livet. 

”Jeg glæder mig over, at vi er kommet i mål med en planstrategi, som bygger på byrådets vision om fællesskaber og helhedssyn. Vores kommune skal nemlig være tryg og sammenhængende, så den er et dejligt sted at være for alle borgere uanset alder. Den skal være et sted, hvor både natur, klima og borgere trives. Og så skal der være boliger til borgerne, så de kan blive boende i kommunen hele livet. Det er alt sammen beskrevet i planstrategien, og det er et virkelig godt udgangspunkt for den fremtidige byudvikling i kommunen”, siger formand for Plan- og Tryghedsudvalget, Marc Genning. 

Planstrategien sætter rammen for kommuneplanen, som mere konkret definerer, hvordan kommunens fysiske områder skal udvikles. Pejlemærkerne fra planstrategien kommer dermed til at danne grundlag for den kommende revision af kommuneplanen. 

Planstrategien kan læses på kommunens hjemmeside under greve.dk/politikker

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Greve Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Greve Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye