Kom til Prisfest i Nykøbing Falster

Del

Hvert år hædrer Guldborgsund Kommune dem, der har vundet medaljer gennem det seneste år og dem, der har lagt en særlig indsats inden for kultur- og fritidsområdet.

Alle er velkomne, når kommunens mange frivillige i idræts- og kulturlivet hædres den 2. februar
Alle er velkomne, når kommunens mange frivillige i idræts- og kulturlivet hædres den 2. februar Guldborgsund Kommune

I år holdes Prisfesten d. 2. februar 2024 kl. 19 på Nykøbing Falster Teater og alle er velkomne. 

Festen er et show, der kaster lys på de mange stolte medaljevindere og prismodtagere gennem musik, videoer, taler og selvfølgelig; prisoverrækkelser. Der er i alt 24 nominerede til otte priser.


Ole K. Larsen, der er formand for Udvalget for Landdistrikter, Kultur og Fritid, ser frem til Prisfesten:

”Det er altid en fornøjelse at få nogle af dem frem i lyset, der i det daglige arbejder benhårdt på at fremme enten deres egne personlige mål eller på at hjælpe andre til at dyrke den interesse, de brænder for. Træneren, der møder op måske 3-4 gange hver uge for at træne begynderhold inden for gymnastik eller badminton. Kulturinstitutionen, der skaber oplevelser for publikum fra både nærområdet og gæster udefra året rundt. Eller det nye talent, der træner benhårdt på at gøre sig dygtigere til sin sport og lykkes med at nå sine mål. Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at fejre dem”.


I år uddeles følgende priser:
Kulturprisen
Årets Ildsjæl
Årets Idrætspræstation
Årets Forening
Årets Talent

Foruden æren, en vandrepokal og et diplom følger en check på 5000 kr. til hver af fritidspriserne og én på 15.000 kr. til Kulturprisen.

Dertil uddeles også følgende priser:
Guldborgsundpokalen
Du gør en forskel-prisen
Prisen for Bedste Klub- og Baneanlæg

Nøgleord

Kontakter

Søren Hyllegaard: shp@guldborgsund.dk

Links

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune satser på international kultur og turisme: Afsætter midler til tre ’Art Barns’ på Lolland og Falster30.5.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Guldborgsund Kommunes Byråd tager et stort skridt i retning af at gøre Lolland-Falster til en international kunstdestination ved at bevilge 1.050.000 kr. til den nye museumsinstitution Art Barns samt afsætte 19 mio. kr. i budgetforhandlingerne 2025-2028. Art Barns vil bringe verdensstjerner inden for samtidskunsten til Lolland og Falster og give nyt liv til øernes unikke kulturhistoriske bygningsarv med en permanent samling af kunstværker i helt store formater. Med støtten er de første tre projekter i Guldborgsund Kommune på vej til at blive en realitet, og organisationen bag skal have den nødvendige restfinansiering på plads inden årets udgang med hjælp fra staten og fonde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye