TEKNIQ Arbejdsgiverne: Digitalisering er også velfærd

Del

Vigtigt signal at regeringen nu lægger op til mere digitalisering og mere velfærdsteknologi i sit udspil til en ældrereform, lyder det fra TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Digitalisering og velfærdsteknologi kan fint gå i takt med de varme hænder i fremtidens ældrepleje. Sådan lyder det fra TEKNIQ Arbejdsgiverne, der organiserer store dele af det tekniske erhvervsliv i Danmark, på baggrund af regeringens nye udspil til en ældrereform.   

Adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, Troels Blicher Danielsen siger: 

- Velfærdsteknologi er ikke en trussel mod de varme hænder, men en mulighed for at give de ældre mere tryghed, service og selvbestemmelse. Vi har brug for en national strategi, der fremmer digitaliseringen i ældreplejen, og vi er klar til at bidrage med vores tekniske kompetencer og løsninger.

- Regeringens satsning på velfærdsteknologi er et stort skridt mod en bedre livskvalitet for de ældre, der ønsker at bo hjemme så længe som muligt. Vi opfordrer til, at der bliver lagt vægt på velfærdsteknologiske løsninger, når der planlægges nye eller renoverede ældreboliger, så de ældre kan få mest mulig glæde de velkendte teknologier, der allerede er på markedet.  

Kontakter

Om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer en stor del af virksomhederne i det tekniske erhvervsliv, der er drivkraften i den bæredygtige og digitale vækst i Danmark. Virksomhederne beskæftiger cirka 55.000 medarbejdere og har en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye