Næstved Bibliotek og Borgerservice

Forfatter fortæller om debutbogen ”Kald det kærlighed”

Del

Fredag den 1. marts kl. 14.00-15.00 er der foredrag på Næstved Bibliotek, Lille Scene med den lokale forfatter Gitte Navne Gram Rasmussen, som fortæller om sin debutbog ”Kald det kærlighed”.

Gitte Navne Gram Rasmussen har i mange år drømt om at skrive en bog.
Gitte Navne Gram Rasmussen har i mange år drømt om at skrive en bog. Credit: Gitte Navne Gram Rasmussen

Gitte Navne Gram Rasmussen fra Tappernøje har hele sit voksne liv drømt om at skrive og få udgivet bøger. Og nu, hvor hun har nået pensionsalderen, har hun endelig taget mod til sig. I november 2023 udgav hun sin første bog ”Kald det kærlighed”. Hun kommer til Næstved Bibliotek, hvor hun fortæller om skriveprocessen og bogen samt læser lidt højt fra den.

En dyster kærlighedshistorie

Det er en bog om Karsten, som bor alene i sine afdøde forældres lejlighed. Han har været meget knyttet til sin afdøde mor, og har svært ved at vriste sig fri fra moderbindingen. Han er ensom og har svært ved at tiltrække det modsatte køn. Da en smuk, yngre kvinde flytter ind i det ejendomskompleks, hvor han både arbejder og bor privat, bliver han meget tiltrukket af hende. Hun er slet ikke interesseret i ham. I stedet begynder Karsten at stalke hende. Og det fører til nogle meget ubehagelige episoder. Samtidig er en anden kvinde interesseret i Karsten, men han gengælder ikke hendes følelser. Det er dyster kærlighedshistorie om at elske den, man ikke kan få, om ensomhed og afsavn og om bristede drømme.

Ingen happy ending

Historien er ikke en "happy ending story", men en mere realistisk fortælling om, hvordan livet også kan leves”, fortæller Gitte Navne Gram Rasmusen, som er ved at færdiggøre en ny biografi om sit eget liv.

”Kald det kærlighed” er udgivet via udgivelsesplatformen, Saxo Publish, der gør det let at udgive sine egne bøger.

I foråret 2024 sætter Næstved Bibliotek fokus på kærligheden og lidenskaben i dens mange afskygninger med en række arrangementer, der på forskellig vis knytter an til temaet. Arrangementet med Gitte Navne Gram Rasmussen er en del af dette.

Vedr. billeder: Hermed gives tilladelse til at bruge vedhæftede billeder redaktionelt.

Kontakter

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye