Marie Key spiller 6 koncerter på Hotel Cecil i efteråret 2024

Del

Med et nyt album på vej annoncerer Marie Key nu 6 koncerter på det københavnske spillested Hotel Cecil i oktober 2024. Efter at have spillet mange solo- og duokoncerter står Marie Key denne gang på scenen med fuldt band for første gang i 6 år. Med sig har hun blandt andre bassisten Jonathan Bremer, som hun også har lavet sit nye album sammen med. Albummet hedder ”På vej hjem” og udgives til april.

Koncerterne på Hotel Cecil spilles for et stående publikum og der vil både blive spillet helt nye sange samt sange fra Marie Keys populære bagkatalog.

Marie Keys koncertformat har de seneste år vakt stor begejstring hos hendes publikum - blandt andet på grund af Marie Keys helt særlige evne til at fortælle historier og underholde sit publikum mellem numrene. Stemningen til koncerterne er afslappet og uformel og med sine humoristiske fortællinger binder Marie Key koncertens sange sammen og skaber en musikalsk oplevelse med et stort nærvær og mange grin.

 HOTEL CECIL: 3. + 4. + 5. oktober & 10. + 11. + 12. oktober

Billetpriser: 350 kr. + gebyr

Billetsalget starter torsdag 1. februar kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale for nyhedsbrevsmodtagere og via livenation.dk starter onsdag 31. januar kl. 10.00 (23 timer)

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye