Dronningen af månen med kurs mod stjernerne: Pil annoncerer nyt album og karrierens to største headline-koncerter til dato

Del

Pil er for alvor på vej til at etablere sig som en vigtig popstemme i Danmark. I begyndelsen af 2025 indtager Pil K.B. Hallen i København og ACC i Aarhus.

I 2023 blev Pil udråbt som P3 Talentet til P3 Guld og siden da har hun ikke set sig tilbage. Hendes musik var uundgåelig på de største festivaler i landet den sommer og hun beviste at hendes koncerter formår at samle folk, da hun optrådte på bl.a. Northside, Heartland, Smukfest og Roskilde Festival, samt Fredagsrock i Tivoli. Derudover kunne man opleve hende til nogle af årets største TV-shows såsom X-Factor, P3 Guld og De Største Øjeblikke.

Den 9. februar 2024 udgiver Pil albummet 'Hvis Du Tør At Drømme'. På dette album dykker Pil dybt ned i sine personlige erfaringer og folder dem ud i sangtekster og musik, der sigter mod at skabe et musikalsk fællesskab. 'Hvis Du Tør At Drømme' er således et album, der er dedikeret til lytterne. Hendes sangskrivning udforsker konfliktfyldte følelser og formidler dem gennem opmuntrende melodier, der indbyder til dans, alt sammen med ønsket om at skabe genklang hos sine fans.

Inden Pil spiller de to koncerter i januar 2025, vil man kunne opleve hende på en omfattende spillestedsturné til foråret, hvor hun blandt andet spiller to udsolgte koncerter i Store VEGA og en udsolgt koncert på Train.

Billetpriser K.B. Hallen:  PL1: 395 kr. + gebyr, GA: 355 kr. + gebyr
Billetpriser ACC: kr. 325 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag d. 2. februar klokken 10.00 via luger.dk, Ticketmaster.dk (kun ACC), Billetlugen.dk (Kun K.B. Hallen)
Der vil være Live Nation presale 31. januar klokken 08.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere. 

Koncertdatoer:

24. januar 2025, K.B. Hallen, København.

25. januar 2025, ACC, Aarhus.

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Luger

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Luger

Single-aktuelle PRISMA på Danmarks-tour i 202429.1.2024 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Den danske duo PRISMA, bestående af de talentfulde søstre Sirid og Frida, har siden 2021 taget dansk musik med storm med hits som 'I Never Wanted To Meet You' og 'Bangs', samt deres EP 'Inside Out'. Det har ført til imponerende shows i både ind- og udland, samt tildelingen af flere priser – En DMA, en Carl Pris og senest ’Nutidens Unge’-prisen af bandet TV2, som en del af åbningen på SPOT festival 2023. PRISMA har ikke kun imponeret nationalt, men har også erobret internationale scener, hvor de blandt andet har kunne opleves på toneangivende festivaler som WayOutWest og Dockville, samt i sidste uge til udsolgt headline koncert i Berlin, og en triumf på Eurosonic i Holland. 2024 tegner derfor til at blive endnu et spirende år for PRISMA, der allerede har cementeret deres plads som et af Danmarks mest lovende live acts. Med et imponerende bagkatalog og enestående liveoptrædener er PRISMA klar til at indtage landet med deres unikke lyd og musikalske evner. I øjeblikket er PRISMA aktuelle

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye