Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Magtens Korridorer kommer til Næstved

Del

Den 26. oktober kommer Magtens Korridorer forbi Næstved på deres efterårsturné. Det populære rockband er kendt og elsket af publikum for deres livekoncerter, hvor samspilletmellem orkester og publikum gør at stemningen altid er i top!

Næstved er endnu en gang på kortet, når Magtens Korridorer drager på efterårets turné i 2024. Den 26. oktober står de på scenen i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, og der venter en gedigen live rockkoncert!

Som altid vil en Magtens Korridorer-koncert være et manifest over hele karrieren med mange af de store, klassiske sange - men der bliver også plads til et par nye singler.

Magtens Korridorer har med deres dansksprogede rockmusik og ligefremme attituder forlængst etableret sig som en vigtig del af den danske musikscene. Med deres unikke liveoptrædener formår de at skabe stemning, invitere alle til fest og skabe et frirum fra hverdagens trivialiteter. Koncerterne er bandets hjemmebane, hvor de sammen med publikum igen og igen understreger, at levende rockmusik i godt selskab og med et glas øl i hånden, med overvejende sandsynlighed, er kommet for at blive!

I 2005 udsendte Magtens Korridorer debutalbummet ‘Friværdi’, og siden har de udgivet en række albums, der hver har leveret gedigne hits til det nu imponerende bagkatalog.

I 2021 udkom det anmelderroste album ’Club Promise’ med bl.a. sangene ’Ensom Stjerne’, ’Månelys i Rav’ og titelnummeret, som allerede er blevet en nyklassiker blandt det rock-elskende koncertpublikum. Senest har Magtens Korridorer i oktober 2022 udgivet EP’en ’Nødudgang’, med den smægtende smukke single ’Natsværmernætter’.

Magtens Korridorer består af Johan Olsen (vokal), Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar og keys), Terkel Møhl (bas) og Anders Ramhede (trommer).

Billetsalget til koncerten den 26. oktober i Næstved starter torsdag d. 1 februar kl. 10:00.

Kontakter

Om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Annisette Koppel headliner Falgren & Friends Festival Night i Næstved til september22.4.2024 14:28:53 CEST | Pressemeddelelse

Lørdag d. 14. september får publikum til Falgren & Friends Festival Night en helt særlig oplevelse i Næstved. Her møder de et overflødighedshorn af prisvindende internationale kunstnere fra øverste skuffe, når den 4-dobbelte DMA-vindende violinist og komponist Bjarke Falgren inviterer hans musikalske venner med på scenen. Heriblandt en af Danmarks allerstørste stemmer, den legendariske frontkvinde i Savage Rose, Annisette Koppel.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye