Shaping New Tomorrow gør klar til at skalere forretningen internationalt

Del

Den nordjyske modekomet, Shaping New Tomorrow, gør sig klar til yderligere international vækst. Det sker i samarbejde med det digitale konsulenthus Novicell.

Det er snart seks år siden, at tre unge iværksættere troppede op i DR-programmet Løvens Hule med et modekoncept, der blæste løverne omkuld og tog Danmark med storm.

Siden er det kun gået én vej for modebrandet, der har fundet sin plads i modelandskabet ved at lave tøj, der er behageligt at have på samtidig med, at det følger tidens trends.

Shaping New Tomorrow har i dag fysiske butikker samt webshops i Danmark, Tyskland og Sverige samt webshops i Holland og Storbritannien, men står det til folkene bag modebrandet, skal der nu yderligere gang i den internationale vækst.

Det fortæller Peter Fjeldgaard, Executive Project Manager hos Shaping New Tomorrow.  

- Hos Shaping New Tomorrow har vi skabt et koncept med et stærkt sammenspil mellem vores fysiske forretninger og vores onlineshops. Vores ønske er at give en fantastisk oplevelse såvel i butikker, samt i vores online univers. Men lige så stærkt vores omnichannel-setup er, lige så komplekst er det at skalere, da det kræver en enorm stærk data-infrastruktur, når mange forskellige butikker på tværs af landegrænser eksempelvis skal trække i det samme varelager på samme tid, siger han.

Fjerner flaskehalse
Derfor har Shaping New Tomorrow indgået et samarbejde med det digitale konsulenthus Novicell om at skabe et forbedret digitalt fundament, som skal sikre en endnu bedre kundeoplevelse med fokus på den høje servicekvalitet, som modebrandets fremtidige internationale vækst skal bygges på.

- Vi tror på, at vi har skabt en helt særlig shopping- og serviceoplevelse i vores butikker og online, som er med til at give et ekstra lag til hele den oplevelse, der er Shaping New Tomorrow. Det er denne oplevelse, som vi nu med Novicells hjælp skal sætte yderligere strøm til og gøre endnu mere skalerbar ved at gøre os mere datadrevne på tværs af de lande, vi opererer i. Det skal blandt andet gøre os langt mere effektive, da vi kan minimere tiden, vi bruger på ikke værdiskabende processer, siger Peter Fjeldgaard.  

Ifølge Adam Peter Nielsen, CTO hos Novicell, oplever Shaping New Tomorrow det, som mange retailere oplever, når de begynder at vokse.  

- Ligesom der ikke er mange 18-årige, der køber en Rolls-Royce som deres første bil, så er der heller ikke mange retailere, der etablerer en virksomhed og bygger den på en data-infrastruktur, der kan rulles ud i hele verden. Til gengæld oplever man – naturligt nok – begrænsningerne, når man på et tidspunkt gerne vil skalere virksomheden, og så må man håndtere det der, siger han og tilføjer: 

- Det er yderst fornuftigt, at man bruger lidt krudt på at fjerne nogle de flaskehalse, som opstår i det nuværende set-up og samtidig sikrer fleksibilitet og skalerbarhed fremadrettet, siger Adam Peter Nielsen. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Peter Fjeldgaard, Executive Project Manager hos Shaping New Tomorrow
Peter Fjeldgaard, Executive Project Manager hos Shaping New Tomorrow
Download

Om Novicell

Novicell er digitalt konsulenthus med base i Aarhus og København samt London, Barcelona, Oslo, Amsterdam og Stockholm. Virksomheden beskæftiger godt 300 forretnings-, marketing- og teknologikonsulenter med dybe branchespecifikke kompetencer. Novicell hjælper virksomheder til at udnytte deres digitale potentiale gennem teknologiuafhængig rådgivning. 

Følg pressemeddelelser fra Novicell

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Novicell

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye