Oplev det britiske death metal-band Ingested torsdag 9. maj i Pumpehuset med stærk support line-up

Del

Ingested er et engelsk death metal band fra Manchester dannet i 2006. Bandet har et stort bagkatalog, og siden udgivelsen af deres femte album ''Where Only God May Tread'' (2020), har Ingested været på en kreativ rejse, og de har produceret et nyt album næsten hvert år – selv gennem COVID-19-pandemien. Dette har resulteret i en stor musikalsk vækst, der kun kommer af konstant at øve, spille og skrive. Ingested annoncerer nu et nyt studiealbum, ''The Tide Of Death And Fractured Dreams'', som udgives den 5. april via Metal Blade Records. 

Den kommende album er ikke kun lige så innovativt og brutalt som bandets sidste plade, ''Ashes Lie Still'' fra 2022. Albummet viser også et band, der er villige til at udvide sin kreativitet uden at ofre den vildskab, der gjorde dem til et af de mest tekniske death metal-bands derude. Albummets første single, "Paragon Of Purity," er allerede ude, og sangen kontrasterer problemfrit en balance mellem intense, svimlende riffs, der udforsker begge sider af det soniske spektrum; det minder skiftevis om bands som Obituary og Morbid Angel.

Gå ikke glip af en aften fyldt med dødsmetal, når Ingested indtager scenen i Pumpehuset torsdag 9. maj. De bringer Fallujah, Vulvodynia og Mélancolia som support.

 

Billetpriser: 250 kr. + gebyr

Billetsalget starter onsdag 31. januar kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Det nye dødsmetal-band, med Volbeats Michael Poulsen på guitar, ASINHELL, kickstarter deres europæiske sommertour torsdag 30. maj 2024 i Pumpehuset. Sickomania kommer med som support.20.2.2024 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

ASINHELL er et dansk dødsmetal-band, grundlagt i 2023 af Volbeat-forsangeren, Michael Poulsen, samt Marc Grewe og Morten Toft Hansen. Det startede som et sideprojekt for Michael Poulsen, mens Volbeat holdt pause med at turnere. Bandet udgav deres debutalbum, Impii Hora, den 29. september 2023 (Metal Blade Records).

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye