Rameder-koncernen

Rameder udbygger sin europæiske position som markedsleder ved at ekspandere til Sydeuropa

Del

Rameder-koncernen fortsætter sin ekspansion i Europa med kapitalandele i den spanske udbyder af transportløsninger Enganches Aragón. Med denne ekspansion styrker koncernen sin position som førende totaludbyder af anhængertræk og transportløsninger i Europa.

Dr. David Gabrysch, CEO Rameder
Dr. David Gabrysch, CEO Rameder

Leutenberg/München, 29. januar 2024 – Rameder-koncernen med 27 onlinebutikker i 28 lande er den største totaludbyder af transportløsninger på det europæiske marked. Med kapitalandelen i Enganches Aragón ekspanderer Rameder til Sydeuropa: Aragón tilbyder individuelle transportløsninger og er innovativ markedsleder i Spanien, Portugal og Italien.

Dr. David Gabrysch, CEO i Rameder-koncernen: „Vores investering i den sydeuropæiske markedsleder er et vigtigt strategisk skridt i udvidelsen af vores europæiske fodaftryk. Med Enganches Aragóns innovative transportprodukter får vi ikke kun adgang til markedet i Sydeuropa, vi supplerer også vores produktportefølje med særdeles innovative transportløsninger, der er skræddersyet til vores kunders krav.“

Rameder-koncernen udbyder et bredt sortiment af transportløsninger til alle typer personbiler, erhvervskøretøjer og autocampere. Med Aragóns innovative produkter fra mærkerne „TowBox“ og „TowCar“ kan kunderne hurtigt og nemt øge køretøjets volumen betydeligt. Den væsentligste forskel sammenlignet med gængse transportløsninger på taget er den komfortable montering på anhængertrækket. Transportlasten flyttes fra tag til bagende, og det letter påfyldningen og forbedrer køretøjets aerodynamik. Denne ændring reducerer brændstofforbruget mærkbart og øger elkøretøjers rækkevidde.

„Rameder er det stærkeste mærke i Europa og står for højeste kvalitet inden for transportløsninger. Vores innovative transportprodukter supplerer koncernens produktportefølje optimalt. Vi er stolte over, at vi nu er en del af denne succesfulde koncern, og i fællesskab vil vi vokse os store i Europa“, siger Fernando Benito Monreal, Managing Director Enganches Aragón.

Kontakter

Om Rameder

Rameder-koncernen er Europas markedsleder inden for anhængertræk og transportsystemer. På rameder.dk og i mange europæiske onlinebutikker i 28 lande tilbyder Rameder B2B- og B2C-kunder et omfattende sortiment af transportløsninger og tilbehør som eksempelvis anhængertræk, cykelholdere, tagbokse og tagbøjler samt transportløsninger til anhængertræk. Med ca. 100 egne monteringsværksteder i Europa er Rameder ekspert i professionel eftermontering af disse produkter. Rameder blev grundlagt i 1996 som familievirksomhed og er i dag ejet af den førende norske private equity-virksomhed FSN Capital Partners. Koncernen har over 500 medarbejdere i Europa. Flere oplysninger finder ud på: www.rameder.dk

Om Enganches Aragón

Enganches Aragón blev grundlagt i 1992 med hovedkontor i Zaragoza (Spanien). Under varemærkerne Enganches Aragón og TowCar udvikler, producerer og sælger virksomheden transportløsninger til køretøjers anhængertræk: anhængertræk, kabelsæt, TowBox-lastholdere, cykelholdere, motorcykelholdere og skiholdere. Virksomheden er også ekspert i elektroniske løsninger og har udvidet sine servicetilbud med it-løsninger som "Aragón Visual" – trin-for-trin-monteringsvideoer – og Augmented Reality, der viser kunden alle de TowBox’er, der er monteret på køretøjet. Flere oplysninger finder ud på: http://www.enganchesaragon.com/en.

Følg pressemeddelelser fra Rameder-koncernen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Rameder-koncernen

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye