Danske Spil A/S

Millionregn i det ganske danske land: Ni nye Lotto millionærer

Del

Tænk hvis du vandt i Lotto… Den tanke er denne morgen blevet til virkelighed i hele ni danske hjem efter lørdagens Lotto trækning. Aftenens helt store vindere deler førstepræmiepuljen mellem sig og løber med hele fire millioner kroner hver.

Lørdagens Lotto trækning har sat gang i en sand millionregn, og hele ni danskere kan denne søndag morgen slå øjnene op som nybagte millionærer.

Særligt hos to af vinderne, må smilet være ekstra stort i dag – de deler nemlig hele otte millioner kroner mellem sig. Den ene førstepræmievinder har købt sin vinderkupon hos Spar Valsgård i Hobro, mens den anden vinder har spillet med online og kommer fra Næstved Kommune.

Udover begge at ramme plet på de syv magiske tal ved aftenens Lotto trækning har aftenens to store vindere også det til fælles, at de begge ramte fire rigtige, hvilket udløser en yderligere gevinst på 70 kr. til dem hver. Således kan aftenens to vindere hver især glæde sig til, at 4.000.070 skattefrie kr. tikker ind på deres konto.

Hele ni nye millionærer lørdag aften
Førstepræmievinderne er dog ikke de eneste, der kan køre til bageren søndag morgen som millionærer. Det er der yderligere hele syv heldige vindere, der også kan.

Danske Spils ekstratrækning, Super Millionærchancen, hvor samtlige spillede Lotto rækker fra måneden, er med i lodtrækningen om fem gevinster á 1.000.000 kroner, løb nemlig også af stablen ved aftenens trækning.

De heldige vindere af Super Millionærchancen lørdag aften var:

  • En heldig kunde fra Helsingør Kommune, som har spillet med online
  • En kupon købt hos Dali’Brugsen i Strandby. Udover millionen har kunden også vundet 140 kr. for to gange fire rigtige, hvilket sikrer en samlet gevinst på 1.000.140 kr.
  • En kupon købt hos Føtex i Brønderslev
  • En heldig kunde fra Nordsjælland, som har spillet med online
  • En kupon købt hos Nørrebros Kiosk i Horsens. Udover millionen har kunden også vundet 70 kr. for fire rigtige, hvilket sikrer en samlet gevinst på 1.000.070 kr.


”Her fra Danske Spil skal der lyde et stort tillykke til alle ugens heldige vindere. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier. Vores specialuddannede rådgivere sidder klar til at tage hånd om de danskere, der vinder større gevinster, så vi er sikre på, at overgangen fra almindeligt bemidlet til måske mangemillionær går så let og gnidningsfrit som muligt,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Millionærchancen
Udover de fem millionærer fra ekstratrækningen, blev der også trukket de to ’sædvanlige’ million-vindere i Millionærchancen, som garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kr. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige af ugens spillede rækker.

De to heldige vindere af Millionærchancen lørdag aften var:

  • En kupon købt hos Kiosken Rødby Havn i Rødby
  • En heldig kunde fra Slagelse Kommune, som har spillet med online. Udover millionen har kunden også vundet 133 kr. for fem rigtige, hvilket sikrer en samlet gevinst på 1.000.133 kr.


Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto, uge 4:
2, 6, 11, 12, 13, 25, 28

Tillægstal Lotto, uge 4:
26

Om Lotto
Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.

Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.

Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Om Super Millionærchancen
Super Millionærchancen garanterer fem millionærer hver eneste måned året rundt. Det er en fast ekstratrækning den sidste lørdag i hver måned, hvor vi trækker lod om 5 x 1 mio. kr. blandt alle månedens spillede rækker.

Om Millionærchancen
Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye