Fra lagermedarbejder til salgskonsulent

Del

Jacob Mogensen er tiltrådt stillingen som salgskonsulent hos Filterteknik A/S. Han har været ansat hos Filterteknik siden 2007, først som lagermedarbejder og derefter som kundeservicemedarbejder. 

Jacob Mogensen er begejstret for nu at få muligheden for yderligere udvikling og for at arbejde tæt sammen med bornholmske, sjællandske og fynske kunder om at levere gode service- og filterløsninger.

Jacob Mogensen er ny salgskonsulent hos Filterteknik A/S
Jacob Mogensen er ny salgskonsulent hos Filterteknik A/S Foto må frit bruges ved omtale af nyheden.

”Jeg ser frem til at komme i gang og lære af mine dygtige kolleger. Forhåbentlig bliver jeg virkelig god til at servicere vores kunder og sikre dem gode service- og filterløsninger,” siger Jacob Mogensen.

Jacob Mogensen, 37 år, er uddannet inden for lager og logistik fra TEC – Technical Education Copenhagen. En stor del af sit arbejdsliv har han tilbragt hos Filterteknik. I omkring ti år arbejdede han på Filtertekniks lager, før han i 2019 blev ansat som kundeservicemedarbejder.

Som ny salgskonsulent skal han nu hjælpe Filtertekniks kunder inden for fragt, i maskinværksteder og i kommuner. Det er for disse typer af kunder på Bornholm, Sjælland og Fyn, Jacob Mogensen skal medvirke til at finde de rette filterløsninger til netop deres maskiner.

”Det er en stor fordel i det nye job, at jeg allerede kender Filterteknik, vores filtre, vores kundeportal og vores services. Jeg kender også allerede mange af kunderne og deres behov,” siger Jacob Mogensen og tilføjer:

”Filterteknik er en fantastisk arbejdsplads med dejlige kolleger og høj grad af fleksibilitet. Jeg er altid blevet støttet i mine ønsker og ambitioner om faglig udvikling, hvilket betyder meget for mig.”

Jacob Mogensen bor i Vallensbæk Strand med sin kæreste og sin 8-årige søn. Når han ikke arbejder, nyder han at tilbringe tid med familien og spise god mad, enten hjemme eller ude i byen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Jacob Mogensen er ansat som ny salgskonsulent hos Filterteknik.
Jacob Mogensen er ansat som ny salgskonsulent hos Filterteknik.
Download

Om Filterteknik A/S

“Vi forenkler vores kunders hverdag gennem kundskab, kvalitet og effektive løsninger“

Filterteknik har i over 25 år leveret højkvalitetsfiltre og udstyr til tilstandsovervågning til maskiner i en lang række forskellige brancher. Vi giver altid vores kunder grundig vejledning og hjælper dem med at finde de optimale filterløsninger til netop deres maskiner.

Vi tilbyder filtre til maskiner i følgende brancher

•    Landbrug 
•    Anlæg 
•    Udlejning
•    Transport
•    Marine/rederier 
•    Industri 
•    Energi 
•    Olie og gas 
•    Fødevarer 
•    Fritidsbåde
•    Skovbrug 

Filterteknik handler direkte med de største filterproducenter f.eks. Fleetguard, Filtration Group og Lekang og har Danmarks største filterlager med en servicegrad på hele 94,2% på lagerførte artikler. 

Filterteknik er en del Lekang Group, som er en ledende filterleverandør til anlæg, transport, industri, marine og offshore i Skandinavien.

I 2010 blev Lekang Group opkøbt af Indutrade AB. Indutrade AB er en industrikoncern, der leverer højteknologiske produkter og løsninger, som effektiviserer processer til kunder i en bred vifte af sektorer såsom industri, energi og lægemidler. 

Læs mere: https://filterteknik.dk/

Filterteknik - trygt og enkelt

Følg pressemeddelelser fra Filterteknik A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Filterteknik A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye