All Things Live ApS

Gensyn med Jason Isbell and the 400 Unit til november

Del

Den populære amerikanske singer-songwriter, Jason Isbell, vender tilbage til Danmark i efteråret og rykker denne gang ind i større rammer, når han og The 400 Unit indtager Falkoner Salen i København 9. november.

Jason Isbell and the 400 Unit
Jason Isbell and the 400 Unit / Foto: PR

Når Jason Isbell besøger København til november, er det præcis to år siden han imponerede i et total udsolgt Store Vega. Nu indtager han Falkoner Salen i fornemt selskab med sit altid yderst velspillende band The 400 Unit.

Jason Isbell udgav sidste år sit niende album Weathervanes, der beskrives som et album med voksne sange om kærlighed, forandring, nostalgi, myter, ondskab, fortrydelse og frelse.

Som med de foregående album, er dette album også et soundtrack til Isbells verden, og trækker rødder til pandemiens isolation og hans tid som skuespiller på settet til Martin Scorseses Oscarnominerede film Killers of the Flower Moon, hvor han brugte tiden mellem optagelser på at spille musik og skrive sange – og blandt andet albummets andet track ”King of Oklahoma” blev til på settet.

Isbell har en lang og beundringsværdig karriere bag sig. Han har vundet 4 Grammyer og er også at finde blandt de nominerede i kategorien ”Best Amarican Roots-song” med ”Cast Iron Skillet” til årets prisuddeling, der løber ad stablen i februar. Videre kan han opleves i dokumentaren Music Box: Jason Isbell: Running with our Eyes Closed på HBO.

Jason Isbell er bredt anerkendt, som en formidable storyteller og en af de bedste sangskrivere i sin generation. Han startede i sin tid karrieren som del af bandet Drive-By Truckers, men har i snart 20 år gjort sig som rost solist og ligeledes i selskab med The 400 Unit.

Jason Isbell and the 400 Unit
Falkoner Salen, København
Lørdag 9. november
Billetsalget starter 2. februar kl.10
Billetpriser fra 450 + gebyr
Billetsalg via allthingslive.dk / ticketmaster.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Jason Isbell and the 400 Unit
Jason Isbell and the 400 Unit
Download

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter samt national og international comedy.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye