Live Culture

Magien tager over når Nature Energy Park i Odense forvandles

Del

Odenseansk koncertarrangør kalder alle på græsset til stor popfest på Nature Energy Park. 16 år efter sidste stadionkoncert forvandles stadion i Odense igen til koncertmekka. Roger Waters spillede på stadion i 2008 og Elton John i 2007. Til maj inviterer Live Culture til en koncertdag ud over det sædvanlige med danske popstjerner.

LIVE PÅ STADION! Nik & Jay, Medina, Malte Ebert og Svea S
LIVE PÅ STADION! Nik & Jay, Medina, Malte Ebert og Svea S

Stadion bliver fyldt med musikfans der danser græsset af banen med de danske hitmagers kæmpe hits.  Ambitionerne hos arrangøren er tårnhøje. – Vi forvandler Nature Energy Park til et koncertmekka med et vanvittigt højt musikniveau på scenen og masser af street food, drikkevarer og VIP-oplevelser. Det bliver en ægte forårspop-fest for alle – fortæller Henrik Frisch, Live Culture

Dansk popfest på plænen

Koncertdagen afholdes en lille uge efter sidste hjemmekamp, og lige inden græsset skal skiftes på Nature Energy Park. Publikum kan derfor helt lovligt for første gang i årtier betræde fodboldbanen, og arrangøren håber der bliver danset fra start til slut.

Det bliver med artister fra allerøverste hylde i Danmark: Nik & Jay, Medina, Malte Ebert og Svea S.

Nik & Jay
Efter fire fantastiske shows i Royal Arena i efteråret, kan publikum opleve Nik & Jay i Odense den 25. maj.

- Lad os ride på en bølge af den bedste energi, musik & bevægelse, under åben Himmel, du & jeg, Nik & Jay Sommer 2024. Vi glæder os exceptionelt meget. Lys & Kærlighed. – udtaler Nik & Jay i en pressemeddelelse

Bandets egne ord indrammer på fineste vis, at fynboerne godt kan begynde at glæde sig til en forårskoncert i selskab med Nik & Jay - LIVE når de er allerbedst!

Medina
Ingen, der har set Medina live det seneste års tid, kan være i tvivl om, at hun nu fortjent er blevet en legende på den danske musikscene. Gennembrudsalbummet ”Velkommen til Medina” fra 2009 står stadigvæk lige så knivskarpt i dag som det gjorde dengang, og det samme gælder ’For Altid’ fra 2011.

Den nye generation har flittigt taget Medina til sig og på ny kronet hende som dansk popdronning uden sidestykke. Sommeren 2023 blev Medinas helt store tilbagevenden til den brede danske festivalsommer, efter at have været på barsel af to omgange, og hendes optrædener på festivalerne bød på energisk og samlende fællessang, hvor publikum skrålede med på hvert et ord.

Malte Ebert
Den selvironiske, uforudsigelige og storslået sanger Malte Ebert involverer og inkluderer sine fans. Han har blik for detaljen og er altid med på den værste. Du kender ham måske som Gulddreng, fra Toppen af Poppen, ham med EM-hittet ”Helt Sikker”, vi kunne nævne i flæng hvor du formentlig kender ham fra, en ting er sikkert, Malte Ebert er unik som sangskriver, performer og sanger.

Hans koncerter er ofte udsolgte, og senest så vi hans store koncert i ODEON og i sensommeren i Den Fynske Landsby tiltrække et stort og bredt publikum. Malte Ebert er helt unik med hans stil og humor.

Svea S
Svea S er en af de nyeste danske musikstjerner. Hun tryllebinder publikum med hendes lækre og karakteristiske vokal. En vokal som både byder på afdæmpet nærvær og powerfuld ”i dit fjæs-klang”. På trods af sin unge alder har Svea S haft god tid til at fordybe sig i musikken. I familiens hus i Rørvig har hun sammen med sin tvillingesøster sunget og spillet med deres far, siden hun var helt lille. Musikken var ikke kun familiehygge, men også en måde at kommunikere på i forhold til, hvordan hun havde det. Gennem sine tekster kunne Svea S fortælle, hvad hun følte med en vis underholdende distance.

Tilbage i februar 2023 udgav Svea S singlen "Hey Far", som i skrivende stund for længst har rundet en million afspilninger på streamingtjenesten Spotify, og samtidig har været i flittig rotation på diverse radiostationer. Hun har bl.a. også udgivet singlerne ”Lukker øjnene” og ”Forfra”. Alle singlerne er blevet løftet flot af P3, der spiller dem flittigt i rotation.

I efteråret spillede hun den fedeste koncert på Musikhuset Posten hvor publikum blev tryllebundet af Svea S vilde magi.

LIVE PÅ STADION

Koncerten afholdes lørdag den 25. maj på Nature Energy Park.

Dørene åbner kl. 15.30. Musikken spiller frem til midnat.

Billetterne sættes i salg lørdag den 27. januar kl. 10.00. Priser fra 575 kr. + gebyr.

Læs mere https://liveculture.dk/event/livepastadion/

Nøgleord

Kontakter

Billeder

LIVE PÅ STADION! Nik & Jay, Medina, Malte Ebert og Svea S
LIVE PÅ STADION! Nik & Jay, Medina, Malte Ebert og Svea S
Download
Medina
Medina
Download
Nik & Jay
Nik & Jay
Download
Malte Ebert
Malte Ebert
Download
Svea S
Svea S
Download

Links

Om Live Culture

Live Culture er arrangør af liveoplevelser i Syddanmark. Hvert år har Live Culture de helt store danske kunstnere såvel som spændende udenlandske artister på programmet. Live Culture arrangerer bl.a. koncerter i Den Fynske Landsby, på Olympen-festivalplads på Sydfyn, arenaen i Odense, Magasinet og ODEON. 

Live Culture har arrangeret livekoncerter, comedyshows, livesport, musicals, talks mm. siden 1989. 

Følg pressemeddelelser fra Live Culture

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Culture

Michael Falch drager ud på triotur med Live Johansson fra LiveStrings og tangentspilleren Mikkel Reumert Damgaard16.4.2024 13:46:58 CEST | Pressemeddelelse

Michael Falch tog for mange år siden udtrykket “rusten sover aldrig” til sig. Han har igennem sin karriere brugt det som mantra for aldrig bare at gentage sig selv, når han drager på turné. Alene i nyere tid har han turneret med sit unge rockband DÉT BAND, med sin datter Mathilde, den såkaldte bittersøde trio, med MALURT, akustisk solo og med Poul Krebs.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye