På Fanø rejser børn gratis

Del

Når de nye færgepriser på Fanølinjen træder i kraft 1. februar 2024, er der en særlig gruppe af passagerer, som har grund til at glæde sig over prisen. Børn mellem 0 og 17 år rejser nemlig helt gratis i 2024.

I 2024 rejser børn mellem 0 og 17 år gratis på Fanø. Det er et led i kommunens indsats for at få mere bosætning på øen.
I 2024 rejser børn mellem 0 og 17 år gratis på Fanø. Det er et led i kommunens indsats for at få mere bosætning på øen.

De nye færgepriser for 2024 træder i kraft den 1. februar. Priserne er kommet i stand i en dialog mellem Molslinjen og Fanø Kommune, som via Indenrigsministeriets såkaldte landevejsprincip har fået ekstra millioner til at påvirke færgepriserne med. Og en del af de penge er gået til børnene. De rejser nemlig helt gratis i 2024.

Fanølinjen har følgende produkter til børn mellem 0 og 17 år. En returbillet (man rejser en gang i mellem), et titurskort (man er en større gruppe, som rejser sammen) og et årskort (man rejser ofte med færgen). Alle tre dele bliver nu prissat med et stort rundt nul.

Billetter og Kort skal dog stadig ”købes”, da rejserne skal registreres, så både Fanø Kommune, Indenrigsministeriet og Danmarks Statistik kan følge med i, hvordan færgerne til og fra Fanø benyttes.

Når priserne træder i kraft den 1. februar 2024, kan der være børn, som allerede har købt et af de to kort. For dem bliver det muligt at få pengene refunderet i henhold til refunderingsreglerne, så man kan ”købe sig” det nye gratis årskort i stedet.

Kontakter

Om Molslinjen

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 15 skibe driver selskabet i alt ni ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. I 2023 overtog Molslinjen det Helsingborgbaserede rederi, ForSea med ruten mellem Helsingør og Helsingborg. Tilsammen har færgerne mere end 15 millioner gæster årligt. Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier. I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Randers, Aalborg, Viborg, Herning, Silkeborg og Rønne samt en række andre jyske byer.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1800 medarbejdere. Mere info: www.molslinjen.dk

CSR: Molslinjen Commitment / Molslinjen Code of Conduct for Business Relationships.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye