TUI Danmark A/S

Her er danskernes favorithoteller

Del

Det kan være svært at vælge mellem titusindvis af hoteller. Derfor offentliggør TUI nu de ti hoteller, som deres danske gæster vurderer som de bedste.

TUI

Det kan være svært at vælge mellem titusindvis af hoteller. Derfor offentliggør TUI nu de ti hoteller, som deres danske gæster vurderer som de bedste.

Januar og februar er højsæson for sommerferiebestillinger og derfor sidder mange danskere lige nu og planlægger, hvor de skal hen. Men med uoverskueligt mange hoteller at vælge imellem, kan det være svært at vide, om man har fundet det perfekte hotel, inden man kommer derned.

En undersøgelse fra det britiske rejsebureau, First Choice, som er en del af TUI Group, konkluderer, at to ud af fem gæster er overvældede og bange for at træffe den forkerte beslutning, når de skal bestille deres næste ferie. Gæsterne bruger i gennemsnit 53 timer om året på at planlægge deres sommerferie.

Som en lille hjælp har TUI samlet de ti hoteller, som deres danske gæster har givet de højeste karakterer efter at have besøgt dem.

”Hotellisten er en blanding af alt fra trestjernede til femstjernede hoteller. Vi ved, at mange gæster foretrækker det velkendte, når de rejser på ferie, og at værdi for pengene betyder mest. Grækenland er vores mest populære rejsemål i sommerperioden og dominerer naturligvis listen, men det er også interessant at se et hotel i Tyrkiet øverst. Tyrkiet er længere nede på listen over danskernes foretrukne destinationer, men her føler gæsterne ofte, at de får værdi for pengene, fordi service og kvalitet er i top, selvom det ikke nødvendigvis er blandt de dyreste sommerferieprodukter, vi har på hylderne,” siger Mikkel Hansen, kommunikationschef for TUI.

  1. TUI Blue Barut Andiz****+, Antalyakysten, Tyrkiet
  2. Thalassa Beach Resort****+, Kreta, Grækenland
  3. Blue Star Euophoria Resort*****, Kreta, Grækenland
  4. Atlantica Imperial Resort*****, Rhodos, Grækenland
  5. Novella Apartments****, Antalyakysten, Tyrkiet
  6. Blue Star Protur Playa Cala Millor****, Mallorca, Spanien
  7. Ilios Beach****, Kreta, Grækenland
  8. Christina Apartments***+, Kreta, Grækenland
  9. Atlantica Kalliston Resort & Spa*****, Kreta, Grækenland
  10. Blue Star Barut B Suites****, Antalyakysten, Tyrkiet

Kontakter

Om TUI

TUI er verdens førende rejsekoncern og opererer sine hoteller, krydstogtskibe, flyselskaber og udflugter verden over. TUI-aktien er børsnoteret på London Stock Exchange og det regulerede uofficielle marked i Tyskland. I regnskabsåret 2019 havde TUI-koncernen omkring 70.000 ansatte, 28 millioner kunder og en registreret omsætning på 19 mia. euro. Hele værdikæden for turisme er under ét tag og tæller, foruden online marketingplatforme på tværs af Europa, 400 TUI-ejede hoteller, 15 krydstogtskibe og fem flyselskaber med mere end 100 fly. TUI-brandet har eksisteret i Danmark siden 2016 og hører under koncernens nordiske afdeling. TUI har sit danske kontor i København.

Følg pressemeddelelser fra TUI Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TUI Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye