PreMed A/S

Michael Vinding er ny Finance Manager hos PreMed

Del

PreMed, som driver ambulancedrift i Region Nordjylland og hjælpemiddeldepoter i Region Syddanmark, har ansat Michael Vinding som Finance Manager. Han er oprindeligt uddannet revisor, men har de seneste otte-ni år varetaget økonomifunktioner i henholdsvis Würth Industri Danmark A/S og LS Intertank ApS.

Michael Vinding er ny Finance Manager hos PreMed.
Michael Vinding er ny Finance Manager hos PreMed. Foto må bruges ved omtale af navnenyheden.

Michael Vinding blev uddannet revisor hos Brandt Revision i Fredericia i 2012. Efterfølgende arbejdede han som revisorassistent, først hos EY i Vejle og senere hos Ole A. Fischer Statsautoriseret revisionsanpartsselskab.
 
I januar 2015 skiftede han til virksomhedssiden og blev først Senior Financial Controller og senere Finance Manager hos Würth Industri Danmark A/S. I august 2022 blev Michael Vinding Financial Controller hos LS Intertank ApS, indtil han i efteråret 2023 påbegyndte sit nye job som Finance Manager hos PreMed.
 
”Jeg er virkelig glad for mit nye job og for den måde, som PreMed ledes på. Der er en stor grad af medbestemmelse og en meget nærværende og anerkendende ledelse. Desuden er PreMed en ung virksomhed, hvor mine erfaringer og kompetencer virkelig kan bruges,” siger han om sit nye job.
 
En af Michael Vindings første opgaver hos PreMed har været at implementere virksomhedens økonomistyring i et nyt ERP-system. Nu arbejder han både med at styrke den løbende rapportering til ledelsen og med årsregnskabet for 2023.
 
Michael Vinding er 36 år og bor i Kolding med sin hustru og deres tre piger på 4, 7 og 9 år. I fritiden nyder han at være sammen med familien, at dyrke crossfit og at være fodboldtræner.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Michael Vinding er ny Finance Manager hos PreMed.
Michael Vinding er ny Finance Manager hos PreMed.
Download

Om PreMed

PreMed varetager ambulancetjeneste og liggende patienttransport i dele af Region Nordjylland. Vi driver også hjælpemiddeldepoter i dele af Region Syddanmark.

Vi beskæftiger i alt ca. 200 ansatte fordelt på 15 adresser i Region Nordjylland og Syddanmark.

Vores ambulancetjeneste er som den eneste i landet ISO-certificeret med hensyn til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Følg pressemeddelelser fra PreMed A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PreMed A/S

Tre nye ambulancebehandlerelever har første uge i drift21.3.2023 09:26:36 CET | Pressemeddelelse

Nicki og Laura er ambulancebehandlerelever hos PreMed A/S og er netop begyndt på deres første uge i driften på basen i Thisted. Samtidig er Marie begyndt på sin første uge i driften på basen i Hobro. PreMed varetager ambulanceservice for Region Nordjylland i Thy-Mors og Himmerland, og virksomheden har som en af sine målsætninger at tiltrække, uddanne og fastholde flere gode medarbejdere til faget.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye