Regionsrådet godkender udtræden af regionsrådet

Del

Regionsrådet har netop godkendt, at regionsrådsmedlem Ulrich Fredberg (V) per 24. januar 2024 udtræder af regionsrådet i Region Midtjylland, samt at Venstres 1. stedfortræder, Poul Berggreen, indtræder i regionsrådet i stedet for Ulrich Fredberg.

Region Midtjylland

Ulrich Fredberg arbejder i henholdsvis Frederikshavn og København og ønsker af arbejdsmæssige årsager at udtræde af regionsrådet.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Midtjylland

Regionsråd til temadag om Lægevagtens Natberedskab, ny sygebesøgsbil, nyt vaskeri og arbejdsmiljø23.2.2024 14:05:29 CET | Presseinvitation

Regionsrådet besøger 27. februar 2024 Præhospitalet for at høre om Lægevagtens Natberedskab og se en af de nye sygebesøgsbiler, der kommer i drift 1. marts. Bagefter er der besøg og rundvisning på midtVasks nye vaskeri, inden dagen slutter med et oplæg om regionens arbejde med arbejdsmiljø. Pressen er velkommen til at deltage i hele eller dele af programmet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye