Gladsaxe har landets højeste borgertilfredshed

Del

Ny måling viser, at Gladsaxe har landets højeste borgertilfredshed.

Borgertilfredsheden i Gladsaxe er landets højeste, og borgerne er særligt tilfredse med kommunens fokus på børn og unge. Det viser EPSI Ratings årlige måling af borgertilfredshed.

Gladsaxes borgertilfredshed ligger på 74,3 på en skala fra 0-100 og er steget med 8,0 indekspoint siden sidste år. Borgerne i Gladsaxe er især tilfredse med kommunens fokus på børn og unge.

- Gladsaxe er ligesom landets øvrige kommuner presset på økonomien. Alligevel lykkes det vores dygtige medarbejdere at levere en service, som borgerne generelt er rigtig godt tilfredse med. Det er utrolig flot. Især glæder det mig, at vores borgere fremhæver børneområdet. Vi prioriterer vores børn og unge højt og gør også en stor indsats for at inddrage børn og unge i udviklingen af vores by. Derfor er vi også netop i 2023 blevet anerkendt som UNICEF Børnevenlig By, siger Gladsaxes borgmester Trine Græse.

Gladsaxe Kommune er i gang med at bygge sit syvende svanemærkede børnehus og investerer i disse år i indretning af nye læringsmiljøer på kommunens skoler. Siden 2019 har Gladsaxe iværksat forskellige indsatser og initiativer til at inddrage børn og unge i byens udvikling. Det inkluderer blandt andet uddannelse af medarbejdere i børne- og ungeinddragelse, inddragelse af unge i byplanlægningen og samarbejde med De Anbragtes Vilkår om at forbedre forholdene for anbragte børn i Gladsaxe.

Den gennemsnitlige tilfredshed på landsplan er faldet
De 74,3 i Gladsaxe er markant højere end landsgennemsnittet, der ligger på 61. Mens borgertilfredsheden med den kommunale service er steget med 8,0 indekspoint i Gladsaxe, er den gennemsnitlige borgertilfredshed på landsplan faldet 0,9 indekspoint siden 2022 og er nu på det laveste niveau, der er målt siden 2014. Efter Gladsaxe ligger Gentofte Kommune med 69,7 og Ishøj Kommune 69,2 indekspoint.

Læs mere i pressemeddelelse fra EPSI Rating

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye