Danske Spil A/S

"Jyde med stort J" tipper sig til 1 million kroner: ”Jeg har fulgt med siden Tommy Troelsen og Tipslørdag”

Del

Midaldrende mand fra Randers ramte i weekenden plet med 13 rigtige i Tips og sikrer sig en gevinst på 1.007.494 kroner. Han mener selv at have rimelig godt styr på fodbold, da han har fulgt med i mange år.

”Man kan altid bruge et ekstra kirsebær på kagen, ik?”

Sådan siger en midaldrende mand fra Randers, som i weekenden vandt over en million kroner, da han ramte 13 rigtige på sin tipskupon.

”Jeg har da et fint job, men det er ikke hver dag, at jeg ser sådan nogle tal på kontoen,” siger manden, der stadig ikke helt har forstået sit eget held - og forstand.

Det er endnu så nyt for manden, at han kan kalde sig millionær, at han ikke har gjort sig de store tanker om, hvordan han skal bruge pengene – udover, at han har tænkt sig at være fornuftig med dem.

”Jeg er Jyde med stort J. Jeg behøves ikke fise rundt og te mig åndssvag. Det kan da godt være, at vi kommer til at opgradere en ferie med børnene, men det kommer altså ikke til at være noget med fire årlige ture til Thailand. Hvis jeg nu passer mit arbejde og ikke lægger mit liv drastisk om, så kan jeg have nogle magelige år for de penge,” siger manden.

Forstand på fodbold
Manden tipper jævnligt, men han har aldrig før vundet så stor en gevinst – selvom han nu nok mener, at han har nogenlunde forstand på fodbold.

”Jeg har fulgt med siden Tommy Troelsen og Tipslørdag. Jeg kan gode lide hyggen ved at tippe, og jeg synes selv, at jeg er nogenlunde god til det. Det kræver en lille smule viden, men når du så ser på din tipskupon og tænker ’det her kan ikke gå galt!’ så ved du jo ikke, om der er en fodboldspiller, der får en hjerneblødning og et rødt kort efter syv minutter, så dit hold taber med 4-0. Så der skal en smule viden til, men også lidt held,” siger han.

Og held, det havde manden fra Randers i weekenden. Da kuponens første 12 kampe var færdigspillet, manglede han stadig det rigtige resultat i den sene Premier League-kamp: Brentford skulle vinde over Nottingham Forrest, men det begyndte skidt. Nottingham Forrest kom hurtigt foran, og så var manden godt på vej mod kun at tippe en 12’er. Heldigvis for ham fik Brentford siden både udlignet og scoret sejrsmålet – takket være to målgivende afleveringer fra to af Brentfords danske spillere; Mathias Jensen og Mads Roerslev.

Udover rækken med 13 rigtige havde manden også gevinstgivende rækker med 12, 11 og 10 rigtige, så den samlede præmiesum endte på 1.007.494 kroner.

Og som manden fra Randers selv siger det:

”Det er jo et helt astronomisk tal! Hvor vildt er det lige? Jeg kan slet ikke forstå det! Jeg summer!”

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Det danske Herrelandshold skal have ny landstræner, men hvem skal mon løfte arven efter Hjulmand?19.7.2024 13:31:23 CEST | Pressemeddelelse

Kasper Hjulmand har i dag meddelt, at han stopper som landstræner for det danske Herrelandshold. Morten Wieghorst er indsat som midlertidig landsholdstræner, men hvilken profil, der skal stå i spidsen for det populære hold, når kalenderen siger 2025, vides endnu ikke. Spekulationerne er allerede i fuld gang, og nu kan man hos Danske Spil selv gætte med på, hvem den næste permanente landsholdstræner bliver.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye