EFKT Danmark A/S

EFKT styrker sin markedsledende position med Zigna-opkøb

Del

EFKT, Norden's førende i digital ejendomsmæglermarkedsføring, annoncerer tredje opkøb. EFKT og Zigna forbliver separate brands med unikke fokusområder.

EFKT, den førende virksomhed i Norden indenfor digitale markedsføringsløsninger til ejendomsmæglere i Danmark, Norge og Sverige, og som er en del af Esoft Group, fortsætter sin imponerende vækstrejse med annonceringen af sit tredje opkøb. Dette strategiske skridt understreger EFKTs førerposition i Norden og styrker den yderligere med erhvervelsen af Zigna.  

Til forskel fra tidligere opkøb, hvor virksomhederne hurtigt er blevet integreret, er det denne gang anderledes. EFKT og Zigna fortsætter som selvstændige brands med hver med deres eget, unikke fokusområde. EFKT fortsætter med at tilbyde digitale helhedsløsninger, der skaber bemærkelsesværdige resultater, mens Zigna fortsætter med at levere foto- og videoprodukter til gode priser.  

Opkøbet markerer samtidig en plan om at udbrede Zigna-brandet i Norden. 

Zignas adm. direktør, Jesper Lundsgaard Hansen, udtaler: "Vi ser frem til at være en del af EFKT og Esoft-familien. Vi får nu styrken til at forfølge vores mangeårige ambitioner om at tilbyde vores produkter til kunder i hele Norden. Vores styrke i at levere foto- og videoprodukter til gode priser forbliver urørt, og vi er sikre på, at vi sammen kan hjælpe ejendomsmæglere på tværs af Norden med de rigtige løsninger uanset deres størrelse, behov og ambitioner.” 

EFKT har ambitiøse planer om at konsolidere sin position, som den ubestridte markedsleder i Norden, og styrke sin tilstedeværelse yderligere. Vice President og ansvarlig for EFKT, Christian Higraff, udtaler: "Vi er utroligt glade for at byde Zigna ind i EFKT-familien. Dette opkøb er i tråd med vores mål om at blive ejendomsmæglernes fortrukne samarbejdspartner indenfor digital markedsføring i Danmark såvel som i hele Norden. Zigna har bevist at deres produkter og services resonerer i markedet, og derfor er det også vigtigt, at vi bibeholder både brand og værditilbud.”  

Med opkøbet understreger EFKT sit engagement i at forblive og udvikle sin rolle, som den førende aktør indenfor digital markedsføring for ejendomsmæglere i Norden - ved at tilbyde den bredeste vifte af produkter, services og løsninger, som sikrer helt unikke og individuelle muligheder for ejendomsmæglerne i Norden. 

Nøgleord

Billeder

Links

Nordens foretrukne samarbejdspartner til markedsføring, der får solgt ejendomme

EFKT er en førende leverandør af digitale markedsføringsløsninger til ejendomsmæglere i Danmark, Norge og Sverige og er en del af Esoft Group. Med lokal tilstedeværelse i de tre lande og beskæftigelse af over 400 mennesker har EFKT etableret sig, som den mest relevante partner for ejendomsmæglere, der søger innovative digitale og komplette markedsføringsløsninger.

EFKT Logo

Kvalitetsindhold til gode priser

Zigna er kendt for sine foto- og videoprodukter til gode priser, og har eksisteret siden 2014. Med sit fleksible og skalerbare, organisatoriske set-up baseret på lokale freelancere har Zigna skabt en stærk tilstedeværelse i Danmark, som nu er moden til Nordisk ekspansion.

Zigna Logo

Global markedleder til markedsføring og produktion af boligindhold

Esoft Group, med hovedsæde i Danmark, er en virksomhed med over 1000 medarbejdere, der er global markedsleder. Gennem sine datterselskaber i Norden og internationalt, har Esoft Group ambitiøse mål om at udbygge denne position både via opkøb og organisk vækst. Esoft Group blev i 2021 opkøbt af kapitalfonden Polaris Private Equity.

Esoft Logo

Følg pressemeddelelser fra EFKT Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EFKT Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye