Fjord Line AS

Fjord Line lancerer to nye rutetilbud

Del

Fjord Line introducerer et endnu stærkere kundetilbud med lanceringen af en ny aften-afgang mellem Danmark og Norge på ruten Hirtshals-Kristiansand samt en norsk indenrigsrute med en nat-afgang mellem Kristiansand-Stavanger og videre til Bergen

Det nye kundetilbud indebærer, at Fjord Line nu vil tilbyde en efterspurgt helårs aften-afgang mellem Hirtshals og Kristiansand, som er den korteste strækning mellem Danmark og Norge. Fjord Lines cruisefærger MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord vil sejle den ekstra aften-afgang mellem Hirtshals og Kristiansand.

Fra Kristiansand vil skibene sejle videre til Stavanger på den nye indenrigs nat-rute mellem Kristiansand og Stavanger - og derfra videre til Bergen.

I dag sejler Fjord Line nordgående, direkte fra Hirtshals til Stavanger-Bergen. Nu skal skibene sejle Hirtshals-Kristiansand-Stavanger-Bergen med den nye aften-afgang mellem Hirtshals og Kristiansand og den nye natsejlads mellem Kristiansand og Stavanger. Sydgående sejles der som tidligere; Bergen-Stavanger-Hirtshals.

– Vi er meget glade for at kunne styrke Fjord Lines kundetilbud for både passagerer og fragtkunder med de nye efterspurgte afgange, som også vil give mulighed for at flytte endnu mere tung godstrafik fra land til vand, siger CEO, Brian Thorsted Hansen.

De nye afgange kan bookes fra 1. februar til 7. maj 2024, og igen fra 2. september til 30. december 2024. I den mellemliggende periode sejler Fjord Line fortsat 3-4 afgange dagligt mellem Hirtshals og Kristiansand med HSC Fjord FSTR. I den mellemliggende periode sejler Fjord Line fortsat 3-4 afgange dagligt mellem Hirtshals og Kristiansand med både HSC Fjord FSTR og MS Stavangerfjord/MS Bergensfjord.

Endnu bedre, flere og nye kundeoplevelser

Den nye aften-afgang mellem Danmark/Kontinentet og Norge samt den nye norske indenrigsrute er et vigtigt led i Fjord Lines fokus på at tilbyde endnu bedre, flere og nye kundeoplevelser med udgangspunkt i transport af gæster og varer samt oplevelsesrejser med endnu flere servicetilbud til Fjord Lines mange gæster.

– De nye afgange medfører spændende muligheder for vores gæster. Den nye aften-afgang fra Hirtshals til Kristiansand giver vores norske, danske og udenlandske gæster endnu en daglig rejsemulighed mellem Norge og Danmark/Kontinentet. Vi kan samtidig tilbyde en meget attraktiv aften-ankomsttid i Kristiansand. Den ekstra aften-afgang giver også vores gæster muligheden for at rejse på dagsturer mellem Kristiansand og Hirtshals, hvilket har været efterspurgt af vores gæster, siger CEO, Brian Thorsted Hansen.

Den nye aften-afgang er også en attraktiv mulighed for godstransport - og tilsvarende er den nye indenrigsrute mellem Kristiansand, Stavanger og Bergen. Fjord Line står for en betydelig andel af den vigtige godstransport på havet mellem Norge og Danmark, og det ønsker Fjord Line at fortsætte med, ved at tilbyde flere og endnu bedre kundetilbud.

Kontakter

Pressekontakt: +47 901 67 309

Billeder

Download
Brian Thorsted Hansen, CEO, Fjord Line
Brian Thorsted Hansen, CEO, Fjord Line
Download

Følg pressemeddelelser fra Fjord Line AS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fjord Line AS

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye